Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Aldach
Wyświetlenie odpowiedzi
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Oj jak ja zaluje, ze mnie tam nie bedzie z Wami...
A zadymy meczowe, i uliczne, to moja specjalnoscPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwosz Wyświetlenie odpowiedziCzy z naszego regionu jedzie ktoś samochodem na ZLOT i przez przypadek ma wolne miejsce w swojej limuzynie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziGdybyś pogadał trochę z czołowymi kibicami z forum, to wiedziałbyś, że w meczach najważniejsze jest to, jak wielu przyjdzie kibiców i jak się spiszą. To całe kopanie to tylko taki kwiatek do kożucha.
Swoją drogą,jak pojedziemy do Trzcianki to sądzę,że będzie można wyskoczyć na mecz i będę mógł porównać IV ligę wielkopolską i zachodniopomorską.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzibędzie można wyskoczyć na mecz i będę mógł porównać IV ligę wielkopolską i zachodniopomorską.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziWyskoczyć z okna? A nie lepiej obserwować z loży VIPowiskiej?
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwosz Wyświetlenie odpowiedziJeśli koledzy z za rzeki jadą baną to ja też razem z nimi.
W kupie ciepleLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Prośba do jadących-warzących przywieźcie etykietki bo na bank paru chętnych się znajdzie (miedzy innymi ja - choć po jednej taki typ zbierania)"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziProśba do jadących-warzących przywieźcie etykietki bo na bank paru chętnych się znajdzie (miedzy innymi ja...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziProśba do jadących-warzących przywieźcie etykietki bo na bank paru chętnych się znajdzie (miedzy innymi ja - choć po jednej taki typ zbierania)Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
A ja już chcę tam jechać! Tylko jest jeden problem - Zloty powinny trwać tydzień, bo coraz więcej ludzi przyjeżdża i nigdy nie ma czasu, żeby z każdym pogadać
Pomyśleć, że pierwszy zlocik w Srebrnej Górze liczył 13 osób
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPomyśleć, że pierwszy zlocik w Srebrnej Górze liczył 13 osób
Pierwszy oficjalny to Jezierzany i tiut tiut powyżej "20"Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment