Może Zloty z podziałem na turnusy
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziMoże Zloty z podziałem na turnusy
Niezła pomysła - zapisuję się na wszystkie turnusy z góry
Comment
-
-
Nie, to nuda by była - ciągle w tym samym miejscu. A może jakieś Zloty zagraniczne?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziKampingobus jeżdżący cały rok od browaru do browaru?
Może taki mały pociąg?- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziStuosobowy?
Może taki mały pociąg?Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Czy ktoś się wybiera pociągiem o 8:10 z Lublina, tudzież o 11:00 z Warsaw Central??
Bo ja bym tam był i żona ma to możnaby jakiegoś Imperatora obalić po drodze...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Podwózka z Warszawy
Ten tego... Nie to, że znowu chcę robić za taksówkę... Jednak (jak wiecie) mam zawsze kilka wolnych miejsc w samochodzie. Tym razem (jak zwykle) miejsc jest śtyry.
Żeby nie było wątpliwości - ja prowadzę. No i szkoda, że przez Częstochowę nie pojedziemy
Kto chętny? PW proszę Albo telefonik.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedzi(...). No i szkoda, że przez Częstochowę nie pojedziemy
(...)."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziTen tego... Nie to, że znowu chcę robić za taksówkę... Jednak (jak wiecie) mam zawsze kilka wolnych miejsc w samochodzie. Tym razem (jak zwykle) miejsc jest śtyry.
Żeby nie było wątpliwości - ja prowadzę. No i szkoda, że przez Częstochowę nie pojedziemy
Kto chętny? PW proszę Albo telefonik.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy Wyświetlenie odpowiedziszkoda bo dwóch chętnych jest
A poza tem (celowo "tem") namawiajom (celowo) mnie na podróż puciągiem. Może się skuszę.
Comment
-
-
banaszek jedź o 11 z Centralnego...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Witam, czy można Was odwiedzić na zlocie np. w sobotę, akurat wtedy wracam z rodzinką z wakacji, obiecuję że piwa wam nie spiję niestety, bo wpadłbym tylko na chwilkę przejazdem. Chętnie jednak przyczepiłbym sie do zwiedzania browaru.
Comment
-
-
Skoro już wykrystalizowała się lista zlotowiczów można spytać wg jakiego klucza i kto będzie rozlokowywał forumowiczów w pokojach. Pytam, bo ja akurat nie określiłem rodzaju pokoju, ale to nie znaczy, że nie mam w tym temacie nic do powiedzenia :P
Comment
-
Comment