Osobom zostaną przydzielone nr pokoi pi razy drzwi wg kolejności zgłoszeń. Jeśli będziesz chciał się z kimś zamienić nie widzę przeszkód. Mnie natomiast w swoje pertraktacje z wybranymi osobami nie mieszasz z racji tego, że wiesz jaki burdel wtedy powstanie, a tego chciałbyś organizatorowi, który jest też uczestnikiem imprezy, rzecz jasna zaoszczędzić.
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Artur, powinienes byc nieugiety.
Jak wypada, ze ktos nocuje z np. jakims ziomkiem to zrob tak, zeby nie bylo inaczej
Sorry, ale musze troche odreagowac - wydrukowalem i oddalem jednaPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziSkoro już wykrystalizowała się lista zlotowiczów można spytać wg jakiego klucza i kto będzie rozlokowywał forumowiczów w pokojach. Pytam, bo ja akurat nie określiłem rodzaju pokoju, ale to nie znaczy, że nie mam w tym temacie nic do powiedzenia :PLast edited by Maggyk; 2007-08-21, 19:55.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Wiesz co, nie znając listy gości trudno określić czy chce się spać w pokoju z pięcioma czy z dwoma osobami. Obecnie wiem kto jedzie (z nieprzypisanych) to mogę to teraz określić, wtedy nie. A co miałem napisać? Chcę spać z tą i tą osobą?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziWiesz co, nie znając listy gości trudno określić czy chce się spać w pokoju z pięcioma czy z dwoma osobami. Obecnie wiem kto jedzie (z nieprzypisanych) to mogę to teraz określić, wtedy nie. A co miałem napisać? Chcę spać z tą i tą osobą?MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziWiesz co, nie znając listy gości trudno określić czy chce się spać w pokoju z pięcioma czy z dwoma osobami. Obecnie wiem kto jedzie (z nieprzypisanych) to mogę to teraz określić, wtedy nie. A co miałem napisać? Chcę spać z tą i tą osobą?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziOK, skoro nikt się nie wpisał na pokój 4 osobowy, szukam 3 chętne osoby na zagospodarowanie tego pokoju.
Comment
-
-
nie cudakuj. na miejscu będziesz mógł się zamienić z kimś, jeśli Ci towarzystwo nie będzie odpowiadać i ktoś będzie chciał sie z Tobą zamienić (wg mnie bez sensu).
żadnych zmian teraz już nie uwzględniam odnośnie migracji między takim czy innym pokojem.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
"cudakuj", ci powie. a na moje pytanie nie odpowiedział. nie bardzo wiem jak ma się ktoś ze mną zamieniać, jak sam nawet nie wiesz kogo gdzie przypisać. no chyba, że obowiązuje w tym pełna dowolność i kto pierwszy ten lepszy :P
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi"cudakuj", ci powie. a na moje pytanie nie odpowiedział. nie bardzo wiem jak ma się ktoś ze mną zamieniać, jak sam nawet nie wiesz kogo gdzie przypisać. no chyba, że obowiązuje w tym pełna dowolność i kto pierwszy ten lepszy :P- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzitraktuje ten tekst jako efekt Twojego gorszego dnia.Last edited by e-prezes; 2007-08-21, 22:23.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi... A co miałem napisać? Chcę spać z tą i tą osobą?- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
Comment