2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23928

Osobom zostaną przydzielone nr pokoi pi razy drzwi wg kolejności zgłoszeń. Jeśli będziesz chciał się z kimś zamienić nie widzę przeszkód. Mnie natomiast w swoje pertraktacje z wybranymi osobami nie mieszasz z racji tego, że wiesz jaki burdel wtedy powstanie, a tego chciałbyś organizatorowi, który jest też uczestnikiem imprezy, rzecz jasna zaoszczędzić.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• naczelnik
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.08
      • 1884

Artur, powinienes byc nieugiety.
      Jak wypada, ze ktos nocuje z np. jakims ziomkiem to zrob tak, zeby nie bylo inaczej

Sorry, ale musze troche odreagowac - wydrukowalem i oddalem jedna
      Popieram domowe browary!

Polakom gratulujemy naczelnika

Zamykam browar.
      Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.

gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi

Comment

• Maggyk
        Szara Adminiscjencja
        🍼
        • 2004.05
        • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
        Skoro już wykrystalizowała się lista zlotowiczów można spytać wg jakiego klucza i kto będzie rozlokowywał forumowiczów w pokojach. Pytam, bo ja akurat nie określiłem rodzaju pokoju, ale to nie znaczy, że nie mam w tym temacie nic do powiedzenia :P
        Nie określiłeś, czyli nie masz nic do powiedzenia. Jakbyś miał, to byś określił, póki był na to czas.
        Last edited by Maggyk; 2007-08-21, 19:55.
        Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
        Piwo domowe -
        Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
        PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• e-prezes
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2002.05
          • 19260

Wiesz co, nie znając listy gości trudno określić czy chce się spać w pokoju z pięcioma czy z dwoma osobami. Obecnie wiem kto jedzie (z nieprzypisanych) to mogę to teraz określić, wtedy nie. A co miałem napisać? Chcę spać z tą i tą osobą?

Comment

• JAckson
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🍼🍼
            • 2004.05
            • 6123

Wiesz co, nie znając listy gości trudno określić czy chce się spać w pokoju z pięcioma czy z dwoma osobami. Obecnie wiem kto jedzie (z nieprzypisanych) to mogę to teraz określić, wtedy nie. A co miałem napisać? Chcę spać z tą i tą osobą?
            Może zwyczajnie załóż osobny temat o noclegach i tam wpisz skład Waszego pokoju. Jeżeli inni także zawiążą "pokojowe spółki" również będą mogli się dopisać. Pozostali dostaną przydział jak wyjdzie. ART się nie napracuje, a Ty będziesz zaspokojony
            MM961
            4:-)

Comment

• Maggyk
              Szara Adminiscjencja
              🍼
              • 2004.05
              • 5617

Wilekość pokoju w tej chwili nie podlega już żadnym negocjacjom. było to wyraźnie napisane. Możemy przyjąć pewne sugestie co do składu osobowego, ale nie znaczy to, że tak będzie na pewno i nikt do tego pokoju nie zostanie dokoptowany.
              Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
              Piwo domowe -
              Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
              PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• e-prezes
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2002.05
                • 19260

no dobra, wiem, że mnie lubisz , ale powiedz mi jak zagospodarujecie 80 miejsc noclegowych dla ponad 90 osób. w regulaminie nie ma nic na ten temat.

Comment

• e-prezes
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2002.05
                  • 19260

OK, skoro nikt się nie wpisał na pokój 4 osobowy, szukam 3 chętne osoby na zagospodarowanie tego pokoju.

Comment

• Marusia
                    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                    🍼🍼
                    • 2001.02
                    • 20221

OK, skoro nikt się nie wpisał na pokój 4 osobowy, szukam 3 chętne osoby na zagospodarowanie tego pokoju.
                    No i tak trzeba było od razu. Tylko może faktycznie w osobnym temacie.
                    www.warsztatpiwowarski.pl
                    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• e-prezes
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2002.05
                      • 19260

to już cztery wątki o zlocie nie wystarczą?
                      Last edited by e-prezes; 2007-08-21, 20:59.

Comment

• ART
                        mAD'MINd
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.02
                        • 23928

nie cudakuj. na miejscu będziesz mógł się zamienić z kimś, jeśli Ci towarzystwo nie będzie odpowiadać i ktoś będzie chciał sie z Tobą zamienić (wg mnie bez sensu).

żadnych zmian teraz już nie uwzględniam odnośnie migracji między takim czy innym pokojem.

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• e-prezes
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2002.05
                          • 19260

"cudakuj", ci powie. a na moje pytanie nie odpowiedział. nie bardzo wiem jak ma się ktoś ze mną zamieniać, jak sam nawet nie wiesz kogo gdzie przypisać. no chyba, że obowiązuje w tym pełna dowolność i kto pierwszy ten lepszy :P

Comment

• ART
                            mAD'MINd
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2001.02
                            • 23928

"cudakuj", ci powie. a na moje pytanie nie odpowiedział. nie bardzo wiem jak ma się ktoś ze mną zamieniać, jak sam nawet nie wiesz kogo gdzie przypisać. no chyba, że obowiązuje w tym pełna dowolność i kto pierwszy ten lepszy :P
                            traktuje ten tekst jako efekt Twojego gorszego dnia.

Comment

• e-prezes
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2002.05
                              • 19260

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                              traktuje ten tekst jako efekt Twojego gorszego dnia.
                              "każdy dzień to więcej ran w twej głowie". jakoś będzie...
                              Last edited by e-prezes; 2007-08-21, 22:23.

Comment

• sergioP
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2005.09
                                • 1271

... A co miałem napisać? Chcę spać z tą i tą osobą?
                                To nie będzie jednoosobowych łóżek?
                                - Wiesz Luciu, co ci powiem?
                                - ???
                                - ...napiłbym się piwa.

------------------------------------------
                                Dzień dobry panu.
                                Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.

Comment

Przetwarzanie...
                                X