A ja to bym chciał spać jak najdalej Naczelnika. On jest niebezpieczny i od kilku mięsięcy otwarcie mi grozi.
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
-
Nie boj nic- tym razem Ci sie upiecze
Ale przy najblizszej okazji nie bedzie zmiluj, wybaczPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
Comment
-
No co ty. Nie migam sie. Ty za to robisz dobra mine do zlej gry - i tak wiesz , ze polegnieszPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
Comment
-
Spodobała mi się wczorajsza długoterminowa prognoza pogody w TVN. Przewiduje ona wzrost temperatur już od początku następnego tygodnia. Widełki w jakich się ona mieści w czasie Zlotu to 24 do 32 stopni. Piękna perspektywa, że nie trzeba się martwić o ciepłe ciuchy. Oby temperaturom dopisała też bezdeszczowa pogoda. Wiem, że prognozy długoterminowe bywają zawodne ale warto trzymać kciuki za to aby ta się spełniła"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
-
Comment
-
Comment
-
Czy orientuje się ktoś się może - tzn. czy tam był i widział - czy jest w pobliżu OSiR-u gdzie pojeździc na rolkach? Chodzi mi o coś w stylu parku, bulwaru, tras rowerowych itp., ale o odpowiedniej jakości asfaltu.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
"Czy orientuje się ktoś się może - tzn. czy tam był i widział - czy jest w pobliżu OSiR-u gdzie pojeździc na rolkach? Chodzi mi o coś w stylu parku, bulwaru, tras rowerowych itp., ale o odpowiedniej jakości asfaltu."
Szczerze mówiąc w okolicach OSiR-u brakuje asfaltu i dróg rowerowych. Na rolki jedyne dobre miejsca są np. na drodze na Wołowe Lasy (ok.2km) lub w centrum miasta.
Uwaga czytałem zapowiedzi meczu piłkarskiego Trzcianka - Pniewy. Odbędzie się on w piątek (7.09) o godz. 17.30. Chętni zobaczenia go muszą pojawić sie więc wczesniej.
I jeszcze coś, w niedzielę od 12 dożynki gminne. Miłośnicy ludycznej zabawy będą zadowoleni. Warto zostać do poniedziałku!Trzcianka przeprasza za agresywne ławkiComment