Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
W sumie Olsztyn ma jedną wadę - to jedyne w Polsce miasto, które ma dwa browary... Już widzę te dyskusje, czy ma nam patronować Jurand, czy Kormoran...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyW sumie Olsztyn ma jedną wadę - to jedyne w Polsce miasto, które ma dwa browary... Już widzę te dyskusje, czy ma nam patronować Jurand, czy Kormoran...
Tak serio to mnie piwa z Olsztyna smakują "lekkopółśrednio",Jurand w szczególności.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Ja mogę powiedzieć, że jest taki browar "GAB".. wprawdzie nie na zachodzie, wschodzie czy północy.. ale jest, piwa są wypijalne, a w okolicach ośrodki z atrakcjami się też znajdą. Młodszy właściciel browaru gra w "gałę" więc i możliwości meczów i ustawek wchodzą w grę..
To jest tylko taka propozycja.. skoro piwa z powyższych propozycji są średnio wypijalnefANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
GAB był patronem III Zlotu...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironZawsze możemy sobie w Janowie rocznicowy mini zlot zrobić.
A ja wiem jedno - nie chcę Witnicy - ile można wypić portera
A przecie ich jasne piwa, może nadają się do paru rzeczy, ale z pewnością nie do picia...
Olsztyn to fajne miejsce na za dwa lata, ale nie na za rok - takie jest moje zdanie, no chyba, że chodzi o Olsztyn koło Częstochowy. jestem ZA - w końcu bliskoLast edited by Maggyk; 2006-09-12, 12:52.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Ta ustawka pomiędzy browarami to całkiem ciekawy pomysłTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykDlatego padł nieskonkretyzowany pomysł Czarnkowa - ten można zwiedzic i opić się ich super piwka, a Witnice na razie zostawić w spokoju, tudzież zamówić bekę portera lub dwie na Zlot, tak, aby każdy wypił po kufelku.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonWidzę, że mam mocne oparcie dla mojej opcjiŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyGAB był patronem III Zlotu...fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Tak właśnie pomyślałam, że decyzja powinna nalezeć do osób, które byłuy na wszystkich zlotach, włącznie z tym zerowym. Marusia co Ty na to, Art się zgadza.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Czarnków mogę ostatecznie poprzećTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykTak właśnie pomyślałam, że decyzja powinna nalezeć do osób, które byłuy na wszystkich zlotach, włącznie z tym zerowym. Marusia co Ty na to, Art się zgadza.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
Comment