Przedewszystkim się bawi, śpiewa, tańczy i rozmawia o ważnych lub mniej ważnych tematach.
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaPrzedewszystkim się bawi, śpiewa, tańczy i rozmawia o ważnych lub mniej ważnych tematach.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzŚpi na zewnętrznym Wymienia się piwkami,bawi się bawi i jeszcze raz bawi i można nawiązać nowe znajomości,przyjaźnie,spotkać się w starym gronie.W sumie robi się co chce wachlarz możliwości jest nieograniczony , a jakie pozostają wspomnieniaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotZapomniałes o kąpielach i fusbalu.Niestety piękna tradycja kąpieli zlotowych została przerwana w Zwierzyńcu.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaPrzedewszystkim się bawi, śpiewa, tańczy i rozmawia o ważnych lub mniej ważnych tematach.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzTo fakt ,na każdym zlocie jest niesamowicie nudno Nuda jest wszechobecna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaaA serio,co się "robi" na piwnych zlotach(oprócz rzeczy związanych z branżą piwną) PZDR
Marznie się w nocy , w moim apartamencie klima była włączona na maksymalne chłodzenie, można też spotkać białego misia, można zwiedzić ciekawy browar , ja przy okazji ostatniego zlotu zwiedziłem browar w Janowie i Zwierzyńcu.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99Marznie się w nocy , w moim apartamencie klima była włączona na maksymalne chłodzenie, można też spotkać białego misia, można zwiedzić ciekawy browar , ja przy okazji ostatniego zlotu zwiedziłem browar w Janowie i Zwierzyńcu.
Można spotkać,ale to na innym zlocie wędkarza,czekającego w pontonie i w jego okolicach na przypływ
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Mozna przygotowywac sie caly rok do ustawki, a pozniej...polecPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Można palić ziemniaki na węgiel, "chodzić na panienki", pić nasączone piwem osy z miski, pozwalać na robienie kompromitujących zdjęć, tańczyć na poręczy, spać w oczekiwaniu na realizację zamówienia w knajpie, oglądać sterty potłuczonych butelek, grać w piłkę bez względu na włączone lub nie jupitery, marznąć, śpiewać "dziwne" piosenki, degustować regionalne wspaniałości, gubić ekwipunek, narzekać na organizację...
Można też się temu wszystkiemu przyglądać i żałować, że w tym roku tego nie zobaczę...
Generalnie można fajnie spędzić czas - nawet jeżeli ma się być tylko szoferem"Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GwiazdaMożna palić ziemniaki na węgiel, "chodzić na panienki", pić nasączone piwem osy z miski, pozwalać na robienie kompromitujących zdjęć, tańczyć na poręczy, spać w oczekiwaniu na realizację zamówienia w knajpie, oglądać sterty potłuczonych butelek, grać w piłkę bez względu na włączone lub nie jupitery, marznąć, śpiewać "dziwne" piosenki, degustować regionalne wspaniałości, gubić ekwipunek, narzekać na organizację...
Można też się temu wszystkiemu przyglądać i żałować, że w tym roku tego nie zobaczę...
Generalnie można fajnie spędzić czas - nawet jeżeli ma się być tylko szoferem
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment