No tak. Wiedziałam, że o czymś zapomniałam
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Comment
-
-
nie przypominajcie tych potwornych chwil- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Można napić się herbaty i iść spać przed północąBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2A CO JA MAM ZABRAĆ ZE SOBĄ oprócz majtek i koszuli ?
Krupniokii!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaKrupniokii!!Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2A CO JA MAM ZABRAĆ ZE SOBĄ oprócz majtek i koszuli ?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaKrupniokii!!
Comment
-
-
I gratisowe pasty do mycia zebowPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Topy dla Krasnodębskiego i sukienki dla Naczelnika.
Comment
-
-
Można przywieźć 2 skrzynki piwa (pomijając zawartość PETów) i potem wywieźć 2 skrzynki piwa (pomijając zawartość PETów) zupełnie innego piwa, a w międzyczasie wypić z 10 litrów jeszcze innego piwa - nuda, rutyna i ogólny skandalMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99Można też pokibicować , niestety nie byłem na tym meczu , dowiedziałem się o nim zbyt późno.
Nuda,masakryczna nuda
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Tak sobie czytam, co piszecie i coraz bardziej pragnę pojawić się na zlocie (szczególnie te osy mnie kuszą)
Jak tak sobie pomyśle o zlocie to ziewam, chyba faktycznie nuda.
Chociaż dostać łomot od Naczelnika - bezcenne.Last edited by dkrasnodebski; 2007-02-21, 15:04.
Comment
-
-
No i co najważniejsze można przespać z nudów większość zlotuŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
No nuda jest bo przyjeżdżają nieletni i grzecznym trza byćTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment