Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Można po meczu pójść na grzyby i nawet cosik nazbierać
A potem nie zabrać ich do domu - tak aby ci, którzy zostali najdłużej mogli z nudów przed wyjazdem zrobić sobie rano obrzydliwie pyszną jajecznicę z grzybami.
Ostatnia zmiana dokonana przez jerzy; 2007-02-21, 20:13.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
A CO JA MAM ZABRAĆ ZE SOBĄ oprócz majtek i koszuli ?
Włączam się w dyskusję z pewnym opóźnieniem. Nie byłem na ostatnim zlocie w Zwierzyńcu i zapewne wszystkiego nie wiem. Naprawdę ciekawi mnie dlaczego Ziomek widzi konieczność zabierania na zlot majtek. Dlaczego padło właśnie na majtki?
Ostatnia zmiana dokonana przez pieczarek; 2007-02-21, 21:01.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl
A mnie ciekawi jak długo jeszcze będą trwały te ... popisy
Do zlotu w roku 2007, po tym zlocie będą inne popisy
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwosz
A mnie tam się wszystko podobało łącznie z szerszeniami których wszyscy się bali.
Te jeszcze były przyjazne (pomijając osę, która mnie dziabnęła w browarze znienacka). Najgorsze szerszerony były w Błotach. Zabarykadowały się w kibelku i trzeba było chodzić tam z rakietką... To dopiero był sport ekstremalny
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
dzisiaj lub jutro podam szczegóły w odrębnym, "konkretnym" temacie.
zlotowanie odbędzie się w Trzciance, do której można jako tako dojechać pociągiem. Trzcicanka leży 20km od Czarnkowa (do browaru dotrzemy w dwóch turach autokarem),
Będziemy bawić się w OSiRze nad jeziorem Sarcz (uprzedzam, że nie przestawiły mi się literki )
Temat na kolejny Zlot zwykle pojawiał się zaraz po poprzednim, a tu nadal cisza...
No to jak? Odbędzie się coś?
U mnie w kołchozie (a pewnie i u innych też) trzeba już deklarować terminy urlopów i chciałbym wiedzieć czy jest po co rezerwować termin.
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Comment