Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Last edited by jerzy; 2007-02-21, 20:13.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2A CO JA MAM ZABRAĆ ZE SOBĄ oprócz majtek i koszuli ?Last edited by pieczarek; 2007-02-21, 21:01.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplA mnie ciekawi jak długo jeszcze będą trwały te ... popisy
Do zlotu w roku 2007, po tym zlocie będą inne popisyCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwoszA mnie tam się wszystko podobało łącznie z szerszeniami których wszyscy się bali.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTale przerżnąłeś z Jarkiem lat 12 w pojedynku na klatyŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwoszA mnie tam się wszystko podobało łącznie z szerszeniami których wszyscy się bali."Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoI ser!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16niy ser ino kyjzaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
zatem należy nastawić się na Czarnków
dzisiaj lub jutro podam szczegóły w odrębnym, "konkretnym" temacie.
zlotowanie odbędzie się w Trzciance, do której można jako tako dojechać pociągiem. Trzcicanka leży 20km od Czarnkowa (do browaru dotrzemy w dwóch turach autokarem),
Będziemy bawić się w OSiRze nad jeziorem Sarcz (uprzedzam, że nie przestawiły mi się literki )- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzizatem należy nastawić się na CzarnkówMM961
4:-)
Comment
-
-
Możesz zmienićŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment