Baardzo dobra wiadomość.
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Wiadomość super,ale jak znam zasady wcześniejszych zlotów,to rozumiem ,że odpada przyjazd z dzieckiem.
Znając nas i tak podjedziemy zobaczyć choć na chwilkę Wasze piwne ryjki-w końcu niecałe 200 km to pikuś w porównaniu ze Zwierzyńcem
Na piwo z Czarnkowa też już nie jestem taki napalony ,gdyż mogę je w wersji niepasteryzowanej pić kilkanaście ulic dalej,ale te piwne ryjki...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziPodobno miał być Lubasz,a jest Trzcianka..........I bardzo dobrze.Do Lubasza jest gorszy dojazd.PZDR
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziCzy na zlot można zabrać kumpli(piwożerców ),którzy nie uczestniczą w browarze.biz?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziWiadomość super,ale jak znam zasady wcześniejszych zlotów,to rozumiem ,że odpada przyjazd z dzieckiem.
Znając nas i tak podjedziemy zobaczyć choć na chwilkę Wasze piwne ryjki-w końcu niecałe 200 km to pikuś w porównaniu ze Zwierzyńcem
Comment
-
-
Nam pozostaje jedynie przyjechać w niedzielę i ewentualnie zostać do poniedziałku, jak pogoda dopisze to do wtorku. Nie wiem jak to się ma do promocyjnych cen dla zlotowiczów którzy zostają po weekendzie, ale jakby co to sobie poradzimy(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo Wyświetlenie odpowiedziBardzo bym się cieszyła, jak byście wpadli rodzinką choć na chwilę.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwa0 Wyświetlenie odpowiedziA na jakiej zasadzie może uczestniczyć w zlocie miejcowy birrofil piwa0?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziTo proste. Jeśli będziesz w stanie, możesz na noc wracać do domu, zaoszczędzisz na noclegach
Comment
-
Comment