2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zythum
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.08
    • 8305

Baardzo dobra wiadomość.
    To inaczej miało być, przyjaciele,
    To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
    Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
    Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
    Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
    Królowie banków, fabryk, hut
    Tym mocni są, że każdy kradnie
    Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

• Pogoniarz
      † 1971-2015 Piwosz w Raju
      • 2003.02
      • 7971

Wiadomość super,ale jak znam zasady wcześniejszych zlotów,to rozumiem ,że odpada przyjazd z dzieckiem.
      Znając nas i tak podjedziemy zobaczyć choć na chwilkę Wasze piwne ryjki-w końcu niecałe 200 km to pikuś w porównaniu ze Zwierzyńcem
      Na piwo z Czarnkowa też już nie jestem taki napalony ,gdyż mogę je w wersji niepasteryzowanej pić kilkanaście ulic dalej,ale te piwne ryjki...

Prawie jak Piwo
      SZCZECIN

Comment

• notecki
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2006.12
        • 17

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedzi
        Podobno miał być Lubasz,a jest Trzcianka..........I bardzo dobrze.Do Lubasza jest gorszy dojazd.PZDR
        Nie wiem skąd te informacje, z Lubasza macie tylko 7 km!!!

Comment

• woosaa
          Major Piwnych Rewolucji
          🍼🍼
          • 2005.07
          • 1553

Zgadza się,ale do Trzcianki jest lepszy dojazd z głębi kraju(PKP),a do Lubasza zostaje tylko PKS.PZDR
          mb WOS

Comment

• woosaa
            Major Piwnych Rewolucji
            🍼🍼
            • 2005.07
            • 1553

Czy na zlot można zabrać kumpli(piwożerców ),którzy nie uczestniczą w browarze.biz?
            mb WOS

Comment

• Marusia
              Marszałek Browarów Rzemieślniczych
              🍼🍼
              • 2001.02
              • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedzi
              Czy na zlot można zabrać kumpli(piwożerców ),którzy nie uczestniczą w browarze.biz?
              To jest zlot dla FORUMOWICZÓW. Wprawdzie co roku przyjeżdża parę osób nie z forum (pomijam małżonków forumowiczów czy też osoby nie z forum, ale znane forumowiczom ze spotkań w realu), ale generalnie nie czyńmy z tego zasady. Właściwie to chciałam ten temat poruszyć już jakiś czas temu, dzięki, że mi przypomniałeś
              www.warsztatpiwowarski.pl
              www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• woosaa
                Major Piwnych Rewolucji
                🍼🍼
                • 2005.07
                • 1553

Dzieki WIELKIE,jeden jak się okazało jest nieaktywnym forumowiczem.PZDR
                mb WOS

Comment

• fteo
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.05
                  • 1139

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi
                  Wiadomość super,ale jak znam zasady wcześniejszych zlotów,to rozumiem ,że odpada przyjazd z dzieckiem.
                  Znając nas i tak podjedziemy zobaczyć choć na chwilkę Wasze piwne ryjki-w końcu niecałe 200 km to pikuś w porównaniu ze Zwierzyńcem
                  Bardzo bym się cieszyła, jak byście wpadli rodzinką choć na chwilę.
                  http://lotnictwo.net.pl/
                  http://www.flightradar24.com/
                  http://www.airshow.sp.mil.pl/

Comment

• albeertos
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2001.10
                    • 2313

Nam pozostaje jedynie przyjechać w niedzielę i ewentualnie zostać do poniedziałku, jak pogoda dopisze to do wtorku. Nie wiem jak to się ma do promocyjnych cen dla zlotowiczów którzy zostają po weekendzie, ale jakby co to sobie poradzimy
                    (_)>
                    Nigdy się nie poddawaj!!!
                    Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
                    Lech jest tam gdzie jego wiara
                    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• Pogoniarz
                      † 1971-2015 Piwosz w Raju
                      • 2003.02
                      • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo Wyświetlenie odpowiedzi
                      Bardzo bym się cieszyła, jak byście wpadli rodzinką choć na chwilę.
                      My chcemy ,ale wiadomo ło so chodzi.Myślę,że spróbujemy się zakotwiczyć gdzie indziej i to chyba od piątku do niedzieli.Co tu dużo kryć,stęskniliśmy się już za bracią forumową i nie wyobrażamy sobie nie spotkać się i nie pogadać troszkę

Prawie jak Piwo
                      SZCZECIN

Comment

• piwa0
                        Kapral Kuflowy Chlupacz
                        • 2007.02
                        • 58

A na jakiej zasadzie może uczestniczyć w zlocie miejcowy birrofil piwa0?
                        Trzcianka przeprasza za agresywne ławki

Comment

• arcy
                          Pułkownik Chmielowy Ekspert
                          • 2002.07
                          • 7538

To proste. Jeśli będziesz w stanie, możesz na noc wracać do domu, zaoszczędzisz na noclegach

Comment

• emes
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.08
                            • 4275

Chyba mnie nie będzie na zlocie tym razem, przez pomyłkę. Wcześniej przyklepałem termin pływania sobie jachtem po morzu śródziemnym i nie skojarzyłem, że termin może się pokrywać ze zlotem.

Comment

• ART
                              mAD'MINd
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.02
                              • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwa0 Wyświetlenie odpowiedzi
                              A na jakiej zasadzie może uczestniczyć w zlocie miejcowy birrofil piwa0?
                              zapisz się po prostu bez noclegów we wiadomym temacie.
                              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Maremali
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2002.05
                                • 1955

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedzi
                                To proste. Jeśli będziesz w stanie, możesz na noc wracać do domu, zaoszczędzisz na noclegach
                                możesz też spać w pontonie jak to już niegdyś bywało z miejscowymi wielbicielami piwa
                                http://maremali.web-album.org/

Comment

Przetwarzanie...
                                X