Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrizIzzy
Wyświetlenie odpowiedzi
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziJa tam zawsze chętny byłem na różnego typu wydobywające się dźwięki -obojętnie skąd by one nie pochodziły.
Jeśli nie, to ja mogę puścić bąka- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziChyba się trochę rozpędziłeś.
Jeśli nie, to ja mogę puścić bąka- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziPodanie o urlop na piątek i poniedziałek mam podpisane. Mogę zacząć się pakowaćŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Ktoś tu kiedyś sugerował, że w Trzciance być może uda nam się obejrzeć mecz. No i dobrze sugerował bo w tym terminie (nie wiem jeszcze czy w sobotę czy w niedzielę) miejscowy 4-ligowy Lubuszanin Trzczcianka podejmować będzie Sokoła Pniewy. Przypomnę, że goście to były pierwszoligowiec - wtedy pod nazwą... Tygodnik Miliarder - czyli firma odpowiedzialna za teleturniej Koło Fortuny, powiązana z Elektromisem. W sezonach 92/93 i 93/94 grała w Pniewach a potem przeniesiono ją do Tych (na 2 sezony), po czym splajtowała. W okresie gry w Pniewach reprezentował ja m.in. Tomasz Rząsa, a w Tychach swoje początki pierwszoligowe miał ... Jerzy Dudek! Mimo, że to już historia, to taką drużynę, chociażby z ciekwości, warto zobaczyć, o ile mecz nie będzie w porze wizyty w browarze.Last edited by Pendragon; 2007-08-04, 23:36.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Byłoby fantastycznie! Ja z przyjemnościa poszłabym na mecz śp. Sokoła Miliarder Pniewy ;-) Widziałam ich kiedyś na żywo jako Sokół Tychy (czyli dziwaczną hybrydę w/w Sokoła z GKSem Tychy) i chociaz po pierwszoligowej drużynie u nich już ani śladu to zawsze będzie to okazja do wspomnień
W zeszłym roku mecz w Zwierzyńcu był świetny, liczę że Trzcianka też nas nie zawiedzieI won't change to fit your plan, take me as I am!
Comment
-
-
O ile się nie mylę (a ze względu na siebie mam nadzieję, że jednak) jeśli będzie jakiś mecz to zobaczysz go z okna naszego hotelu, a nawet tarasu... i to nie tylko ty.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Na tarasie to będzie loża VIP-owska
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
I do tego z piwembigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziI do tego z piwem
Comment
-
-
Nie - będzie to loża VIP-owska z wyszynkiembigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
A co się stało z Twoją zółtą strzałą?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziKtoś tu kiedyś sugerował, że w Trzciance być może uda nam się obejrzeć mecz. No i dobrze sugerował bo w tym terminie (nie wiem jeszcze czy w sobotę czy w niedzielę) miejscowy 4-ligowy Lubuszanin Trzczcianka podejmować będzie Sokoła Pniewy.
Comment
-
Comment