- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
A co tam turnusy!
CAŁOROCZNY OŚRODEK ZLOTÓW BROWAR.BIZ
- ???
- ...napiłbym się piwa.
Dzień dobry panu.
Kampingobus jeżdżący cały rok od browaru do browaru?
Stuosobowy?
Może taki mały pociąg?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
Dzień dobry panu.
Czy ktoś się wybiera pociągiem o 8:10 z Lublina, tudzież o 11:00 z Warsaw Central??
Bo ja bym tam był i żona ma to możnaby jakiegoś Imperatora obalić po drodze...
Ten tego... Nie to, że znowu chcę robić za taksówkę... Jednak (jak wiecie) mam zawsze kilka wolnych miejsc w samochodzie. Tym razem (jak zwykle) miejsc jest śtyry.
Żeby nie było wątpliwości - ja prowadzę. No i szkoda, że przez Częstochowę nie pojedziemy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek
Ten tego... Nie to, że znowu chcę robić za taksówkę... Jednak (jak wiecie) mam zawsze kilka wolnych miejsc w samochodzie. Tym razem (jak zwykle) miejsc jest śtyry.
Żeby nie było wątpliwości - ja prowadzę. No i szkoda, że przez Częstochowę nie pojedziemy
Kto chętny? PW proszę Albo telefonik.
A via Gdańsk można prosić?
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Witam, czy można Was odwiedzić na zlocie np. w sobotę, akurat wtedy wracam z rodzinką z wakacji, obiecuję że piwa wam nie spiję niestety, bo wpadłbym tylko na chwilkę przejazdem. Chętnie jednak przyczepiłbym sie do zwiedzania browaru.
Skoro już wykrystalizowała się lista zlotowiczów można spytać wg jakiego klucza i kto będzie rozlokowywał forumowiczów w pokojach. Pytam, bo ja akurat nie określiłem rodzaju pokoju, ale to nie znaczy, że nie mam w tym temacie nic do powiedzenia :P
Temat na kolejny Zlot zwykle pojawiał się zaraz po poprzednim, a tu nadal cisza...
No to jak? Odbędzie się coś?
U mnie w kołchozie (a pewnie i u innych też) trzeba już deklarować terminy urlopów i chciałbym wiedzieć czy jest po co rezerwować termin.
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Comment