A ja to bym chciał spać jak najdalej Naczelnika. On jest niebezpieczny i od kilku mięsięcy otwarcie mi grozi.
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Nie boj nic- tym razem Ci sie upiecze
Ale przy najblizszej okazji nie bedzie zmiluj, wybaczPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedziNie boj nic- tym razem Ci sie upiecze
Ale przy najblizszej okazji nie bedzie zmiluj, wybacz
Comment
-
-
No co ty. Nie migam sie. Ty za to robisz dobra mine do zlej gry - i tak wiesz , ze polegnieszPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedziNo co ty. Nie migam sie. Ty za to robisz dobra mine do zlej gry - i tak wiesz , ze polegniesz
Comment
-
-
Spodobała mi się wczorajsza długoterminowa prognoza pogody w TVN. Przewiduje ona wzrost temperatur już od początku następnego tygodnia. Widełki w jakich się ona mieści w czasie Zlotu to 24 do 32 stopni. Piękna perspektywa, że nie trzeba się martwić o ciepłe ciuchy. Oby temperaturom dopisała też bezdeszczowa pogoda. Wiem, że prognozy długoterminowe bywają zawodne ale warto trzymać kciuki za to aby ta się spełniła"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziAldach się nie zgłasza, więc wraz z MarcinKą, Cyrkonią zajmujemy jeden z pokoi 4 osobowych i szukamy czwartego do... brydża tj. do pokoju. ew. przyjmiemy 3 osoby do 6-stki, choć wolę to pierwsze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziAldach się nie zgłasza, więc wraz z MarcinKą, Cyrkonią zajmujemy jeden z pokoi 4 osobowych i szukamy czwartego do... brydża tj. do pokoju. ew. przyjmiemy 3 osoby do 6-stki, choć wolę to pierwsze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś się wybiera pociągiem o 8:10 z Lublina, tudzież o 11:00 z Warsaw Central??
Bo ja bym tam był i żona ma to możnaby jakiegoś Imperatora obalić po drodze...
Comment
-
-
"Czy orientuje się ktoś się może - tzn. czy tam był i widział - czy jest w pobliżu OSiR-u gdzie pojeździc na rolkach? Chodzi mi o coś w stylu parku, bulwaru, tras rowerowych itp., ale o odpowiedniej jakości asfaltu."
Szczerze mówiąc w okolicach OSiR-u brakuje asfaltu i dróg rowerowych. Na rolki jedyne dobre miejsca są np. na drodze na Wołowe Lasy (ok.2km) lub w centrum miasta.
Uwaga czytałem zapowiedzi meczu piłkarskiego Trzcianka - Pniewy. Odbędzie się on w piątek (7.09) o godz. 17.30. Chętni zobaczenia go muszą pojawić sie więc wczesniej.
I jeszcze coś, w niedzielę od 12 dożynki gminne. Miłośnicy ludycznej zabawy będą zadowoleni. Warto zostać do poniedziałku!Trzcianka przeprasza za agresywne ławki
Comment
-
Comment