ten mecz nie odbywa się w sobotę? taką miałem informację.
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziten mecz nie odbywa się w sobotę? taką miałem informację.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
W sobotę odbywa się mecz z Portugalią (ale w Portugalii, nie w Trzciance). Dlatego wszystkie inne mecze są przełożone na piątek lub niedzielę...
Ale będzie fajnie - zlotowe oglądanie meczu w TV...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
No bez przesady - od kiedy to termin meczu reprezentacji ma wpływ na godzinę meczu w 4 lidze? W naszej 2 lidze jest conajmniej jeden mecz w sobotę, 3 liga, gr.2 gra prawie cała w sobotę. Co innego gdyby mecz z Portugalią był o powiedzmy 17-18, ale zapewne nie zacznie się wcześniej niż o 20 naszego czasu, jeśli nie o 21.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
A IV-ligowi gracze nie chcą sobie pooglądać w tiwi reprezentacyjnej piłki? Na pewno chcą - a muszą wybiegać na boisko i grać...
Żartowałem - mecz z Portugalią jest o 22:00.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś się wybiera pociągiem o 8:10 z Lublina, tudzież o 11:00 z Warsaw Central??
Bo ja bym tam był i żona ma to możnaby jakiegoś Imperatora obalić po drodze...MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziW sobotę odbywa się mecz z Portugalią (ale w Portugalii, nie w Trzciance). Dlatego wszystkie inne mecze są przełożone na piątek lub niedzielę...
Ale będzie fajnie - zlotowe oglądanie meczu w TV...Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Trzcianka chyba aż za bardzo się pięła na nasz przyjazd
w piątek mecz
w sobotę - koncert plus dyskoteka
a w niedzielę dożynkiŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
W Boszkowie daliśmy radę weselu to tu damy dyskotece... otwieracze w dłoń"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziW Boszkowie daliśmy radę weselu to tu damy dyskotece... otwieracze w dłoń
Jak skończymy z dyskoteką i dożynkami to się potem z panem Michałem będę musiał rozprawić, no i jeszcze Naczelnik zostanie. Rany jaki to będzie pracowity zlot
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziTrzcianka chyba aż za bardzo się pięła na nasz przyjazd
w piątek mecz
w sobotę - koncert plus dyskoteka
a w niedzielę dożynkiMM961
4:-)
Comment
-
-
Trza będzie jakiegoś ochroniarza postawić przy rollbarze coby nam tubylcy go nie osuszyli zŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
czy to motyw na koszulkę zlotową?"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Comment