Ja też wezmę trochę etykiet tematycznych na wymianę. Interesuje mnie zagranica.
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Co do meczu Lubuszanin Trzcianka - Sokół Pniewy, to faktycznie jest on w piątek o 17:30. źródło: http://www.90minut.pl/liga.php?id=3261
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCo do meczu Lubuszanin Trzcianka - Sokół Pniewy, to faktycznie jest on w piątek o 17:30. źródło: http://www.90minut.pl/liga.php?id=3261
A propo meczu techniczna uwaga dla jadących własnym samochodem. Jak nie zdążycie przed 17 będą duże kłopoty z miejscem na parkingu przed hotelem (chyba ,że ktoś je zarezerwuje). W takim wypadku radzę zaparkować na dużym parkingu po lewej stronie za boiskiem bocznym, a po meczu jest szansa na przestawienie ich bliżej hotelu.
Przyjeżdzający PKP niech raczej wypatrują taxi, bo odległość do Nowego Ajaxu to ponad 4 km. Jeśli nie będzie służę numerem jednej z nich: 602 883 617. Amatorzy PKS-u mają do pokonania ok. 2km.
Jeszcze info w sprawie sklepu spożywczego ok. 1km od hotelu (osobiście pomogę trafić).
Życzę przyjemnej podróży na Zlot. Będe Was wypatrywał od 16 w restauracji hotelowej.
Mimo ,że nie znam nikogo osobiście już się cieszę na weekend!Trzcianka przeprasza za agresywne ławki
Comment
-
-
Etykiet co prawda nie przywiozę ale jak ktoś chciał się podzielić próbkami drożdży (wystarczy kilka cm3 w strzykawce) to chętnie przyjmęŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Jejku... ale się narobiło...
Na początku okazało się że na "Drodze Straceń" nie leją już Janowa... Potem okazało się że nasza Astra już nigdzie nigdy nie pojedzie...
Dzisiaj okazało się, że jest problem z zostawieniem córki dziadkom, a do tego nie ma komu wychodzić z psami... W dodatku cały czas leje...
Mieliśmy już wszystkiego serdecznie dość... ale jakoś się udało...
Napiszcie, że mimo wszystko będzie fajnie, co? Piszcie TU (moja Łysa żona)...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedziNapiszcie, że mimo wszystko będzie fajnie, co? Piszcie
Będą nudy, że aż strachLast edited by Ahumba; 2007-09-05, 21:15.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziBędą nudy, że aż strachWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedziOby- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowski Wyświetlenie odpowiedziWiem, że to naiwne pytanie, ale czy będzie na miejscu jakiś internet bezprzewodowy ? Nie wiem czy brać lapka.
Tak wiem, to było głupie pytanie
Najwyżej zrobimy miszczostfa w saperaToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziJakie fajnie? W głowie Ci się poprzewracało?
Będą nudy, że aż strach
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowski Wyświetlenie odpowiedziczy będzie na miejscu jakiś internet bezprzewodowy ?browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
apropopo
Ponieważ na Zlot jedzie sporo nie tylko browarowiczów, ale także kolekcjonerów, to prośba do tych ostatnich, aby łaskawym okiem zerknęli na ten wątek (który dziwnym trafem nie odpalił się na stronie głównej): http://www.browar.biz/forum/showthre...803#post707803
pozdrawiam
Comment
-
-
Alez wam zazdroszcze tej corocznej nudy,ustawek, naparzanek, wielkich wygranych, widoku przgranych...
No ale jak sobie pomysle, ze za nieco ponad tydzien bede chyba swiezo upieczonym bezrobotnym ...to az boje sie o swoje zdrowie w przyszly weekendPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedziAlez wam zazdroszcze tej corocznej nudy,ustawek, naparzanek, wielkich wygranych, widoku przgranych...
No ale jak sobie pomysle, ze za nieco ponad tydzien bede chyba swiezo upieczonym bezrobotnym ...to az boje sie o swoje zdrowie w przyszly weekend
Comment
-
Comment