2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • woosaa
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2005.07
    • 1553

Witam.To był "mój pierwszy raz" na zlocie.Z początku było ciężko,lecz dzięki ludziom dobrej...zabawy zlocik będę miło wspominał.Dzięki za nowe piwka,oraz domowym browarnikom za degustacje ich pysznych wyrobów. PZDR
    mb WOS

Comment

• JAQBA
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2006.08
      • 1352

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedzi
      PS.3. Moja koszulka jest za duża. Czy ktoś zamieni L-kę na damską S-kę?
      Banaszek nie licz na moją koszulkę ja już mam dwie męskie M-ki w których wyglądam jak w koszulce do spania za więcej dziękuję.
      Zlot - BOMBA dzięki wielkie Maggykowi i Artowi za, jak zwykle świetną organizację Wszystkim współbiesiadnikom za super zabawę i niezapomniane wrażenia. Hymn zlotowy do tej pory kołacze mi się po głowie. Do następnego

Comment

• kony
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2005.08
        • 1701

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedzi
        Juz niedługo upublicznię coś co będzie przerażające...
        A oto zapowiadane wcześniej przerażające, niepowtarzalne i śmiertelnie nudne: Taśmy Konego !!!

Słuchanie tego na własną odpowiedzialność. Jak wszystkie sekty również sekta wyznawców DŻ. potrafi prać mózgi na odległość. A więc do hymnu...

Comment

• sergioP
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2005.09
          • 1271

Chciałbym podziękować organizatorom i wszystkim uczestnikom Zlotu za świetną zabawę i za to, że sprawili,
          że czułem się, jak bym był na Zlocie nie po raz pierwszy.
          Dziękuję wszystkim kołoogniskowym ławeczkom (chociaż niewiele ich było), które nie rzuciły mi się pod nogi,
          nie skopały mnie po piszczelach, kostkach i łydkach.
          Dziękuję jeszcze towarzystwu, dzięki któremu w dzień wyjazdu miałem okazję zbaczyć, nie piwo w PETach...,
          a pety w piwie.

PS. ...ale macie gupie czapki
          - Wiesz Luciu, co ci powiem?
          - ???
          - ...napiłbym się piwa.

------------------------------------------
          Dzień dobry panu.
          Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.

Comment

• docent
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            • 2002.10
            • 5205

Miała być tylko zlotowa NUDA a były jakieś mecze (na żywo i w telewizorni), jakieś koncerty, jakieś dożynki...no w ogóle adminiscencja się nie popisała z przesunięciem tego wszystkiego na jakiś inny termin

Na szczęście nie było strasznego słońca dzięki czemu nie popływałem na rowerze wodnym dzięki czemu się nie utopiłem i tym samym nie było kolejnej zlotowej atrakcji

Mam nadzieję że Ci forumowicze co zostali w Trzciance przeżyli jednak noc w pokoju 113 (jakby co lojalnie uprzedzałem).

Dzięki zarówno tym, których spotkałem po raz kolejny jak i tym, których miałem przyjemność dopiero poznać. Mam nadzieję, że uda spotkać się znów w dużym gronie na sylwestra. Wasze zdrowie !
            Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
            Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
            Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
            Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• sergioP
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2005.09
              • 1271

A tak w ogóle, to na Zlocie piwo powinno być bezalkoholowe.
              - Wiesz Luciu, co ci powiem?
              - ???
              - ...napiłbym się piwa.

------------------------------------------
              Dzień dobry panu.
              Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.

Comment

• zythum
                • 2001.08
                • 8305

Osoby które robiły zdjęcia i jestem na tych zdjęciach (bądź są to zdjęcia kompromitujące inne osoby proszę o kontakt na PW.
                To inaczej miało być, przyjaciele,
                To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
                Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
                Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
                Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
                Królowie banków, fabryk, hut
                Tym mocni są, że każdy kradnie
                Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

• MarcinKa
                  Major Piwnych Rewolucji
                  🍼🍼
                  • 2005.02
                  • 2736

Z ostatniej chwili!!!
                  W Trzciance mieliśmy do czynienia ze zmasowanym atakiem wielkiej trójki na forumowiczów, ludzi pijących niepoprawnie.
                  Agresywne ławki to najnowszy produkt KP. Będą służyć do przekonywania właścicieli lokali do lania jedynie poprawnego piwa.
                  Szynobus nie mógł normalnie jeździć, bo GŻ wykoleiła cysternę.
                  A czarny kot miał za zadanie nieść nam pecha i pochodził z CP. Na szczęście wśród nas są spece od kotów i zagrożenie zostało zneutralizowane. Jedynie my z prezesem padliśmy jego ofiarami.
                  To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• piwa0
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2007.02
                    • 58

Informacja od kierownictwa OSiR-u:
                    mieszkańcy pok. 113 proszeni o powrót i naprawę zepsutej spłuczki, dwóch zagazowanych pracowników obsługi macie już na sumieniu
                    Trzcianka przeprasza za agresywne ławki

Comment

• docent
                      • 2002.10
                      • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwa0 Wyświetlenie odpowiedzi
                      Informacja od kierownictwa OSiR-u:
                      mieszkańcy pok. 113 proszeni o powrót i naprawę zepsutej spłuczki, dwóch zagazowanych pracowników obsługi macie już na sumieniu
                      Jaka tam ona zepsuta? Wystarczy pokrywkę trochę podnieść i woda leci jak trzeba...Czyżby obecna załoga 113 przemieszkała bez spłukiwania?
                      Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
                      Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
                      Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
                      Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• piwa0
                        Kapral Kuflowy Chlupacz
                        • 2007.02
                        • 58

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
                        Jaka tam ona zepsuta? Wystarczy pokrywkę trochę podnieść i woda leci jak trzeba...Czyżby obecna załoga 113 przemieszkała bez spłukiwania?
                        Podobno zrobili wielką orgię w spali w jednym pokoju. Mówi sie o pokoju 106 czy 108?
                        Trzcianka przeprasza za agresywne ławki

Comment

• Wiktoria
                          Kapitan Lagerowej Marynarki
                          • 2003.07
                          • 798

Podobno zrobili wielką orgię w spali w jednym pokoju. Mówi sie o pokoju 106 czy 108?

Dobrze, że nie 109. Tego bym nie darowała .

Comment

• kot_z_cheshire
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2005.11
                            • 2201

104

Nie wiem, co napisać więc ktrótko: bardzo dziękujemy za zlot

Dkrasnodębski: to jest do cholery królik bez łapki!!! Bo mu ktoś łapkę na szczęście urwał. Widziałeś kiedyś kota, któremu ktoś łapkę na szczęście urywa?????

Infam: Twoja przesyłka dotarła do browaru. Pani ochroniarka prawie z krzesła spadła i trzymała reklamówkę jak relikwię

Zdjęcia się wrzucą w tym tygodniu zapewne. Nie znacie dnia ni godziny
                            Młode koty mają adhd, niestety.
                            Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
                            Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
                            Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• kham
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2006.01
                              • 751

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedzi
                              Z ostatniej chwili!!!
                              W Trzciance mieliśmy do czynienia ze zmasowanym atakiem wielkiej trójki na forumowiczów, ludzi pijących niepoprawnie.
                              Agresywne ławki to najnowszy produkt KP. Będą służyć do przekonywania właścicieli lokali do lania jedynie poprawnego piwa.
                              Szynobus nie mógł normalnie jeździć, bo GŻ wykoleiła cysternę.
                              A czarny kot miał za zadanie nieść nam pecha i pochodził z CP. Na szczęście wśród nas są spece od kotów i zagrożenie zostało zneutralizowane. Jedynie my z prezesem padliśmy jego ofiarami.
                              Dodaj do tego, że włosy w czasie mycia bedą miały zapach wendzonki.

Comment

• banaszek
                                Kapitan Lagerowej Marynarki
                                • 2005.02
                                • 617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedzi
                                Banaszek nie licz na moją koszulkę ja już mam dwie męskie M-ki w których wyglądam jak w koszulce do spania za więcej dziękuję.
                                Dobrze, że jeszcze rosnę. Dorosnę do swojej L-ki.

Comment

Przetwarzanie...
                                X