Ja mam nadzieję, że za rok nie będę miała takich problemów ze strunami głosowymi jak tym razem i więcej i ze wszystkimi będę mogła pogadać, co tym razem było dla mnie dosyć trudne Dzięki za wyrozumiałość tym, którzy mimo wszystko starali się mnie słuchać
Przyszedł ten moment kiedy to i ja doszedłem do siebie po nudnym zlotowym weekendzie Bardzo było mi miło poznać na żywo większość (reszty nie zdążyłem, bądź nie pamiętam, że poznałem ) forumowiczów. Dziękuję za piwka domowe/kupne które drogą wymiany powędrowały w moje skrzyneczki . Podziękowania dla organizatorów za zorganizowanie tak świetnego zlotu. Prosiłbym o kontakt na pw/email w celu wymiany fotek. W tygodniu powinienem swoje zrzucić na kompa. Kurcze, napisałbym więcej, bo pamiętam, że chciałem, ale ze zmęczenia chyba już dzisiaj nie dam rady, nic z sensem przynajmniej
Jeszcze raz dzięki za świetną imprezę !
Jako dziewica zlotowa... mam mieszane uczucia - "I chiałbym i boję się"
Ale po kolei. Podziw dla Art'a, za organizację.
Kilka moich fotek znajdziecie tutaj. wiem wiem nie są najlepsze, ale ja nie jestem zawodowcem .
Zlotowcy, którzy się znali tworzyli przyjemną atmosferę, ale dla mnie jak dla kilku innych pierwszozlotowców trudno było się zaklimatyzować. Co chyba nie trudno było dostrzec.
Dzięki tym kilku osobom, z którymi mogłem porozmawiać, mogę uznać mój przyjazd jako udany....
....
....
ale zawsze pozostaje niedosyt... że można było coś więcej
Last edited by szefi; 2007-09-10, 21:14.
Powód: poprawki błędów
w galerii jest kilka fotek dodatkowych, które zrobiłem w drodze powrotnej...
- stado hodowlanych saren i jeleni
- miejscowość ujście gdzie prawie krzyżują się Noteć,Gwda i jakiś kanał.... którego nazwy i pochodzenia nie znam, ale wydało mi się ciekawe....
Comment