2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • JAQBA
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.08
    • 1352

Szefi nie łam się wielu forumowiczów, w tym i ja było na zlocie po raz pierwszy.
    Na następny raz daj znać, podejdź do ludu rozbawionego a przygarną Cię jak starego przyjaciela - najlepiej przy degustacji pierwszych kegów

Comment

• Seta
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.10
      • 6964

Nudą wieje z tych Waszych podzękowań...

Comment

• Bombadil13
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2005.05
        • 2479

Przestańcie narzekać na swoje siniaki, bóle i inne takie. Piotrrat pewnej nocy oślepl i się nie skarży
        Poszukuję

Comment

• jacer
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2006.03
          • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedzi
          Piotrrat pewnej nocy oślepl i się nie skarży
          Metanol piliście ehehehe, mój Boże piwa im zabrakło
          Milicki Browar Rynkowy
          Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
          "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
          "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
          No Hops, no Glory :)

Comment

• kot_z_cheshire
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2005.11
            • 2201

Przestańcie narzekać na swoje siniaki, bóle i inne takie. Piotrrat pewnej nocy oślepl i się nie skarży
            Musiałeś latać bez gaci albo i może nawet bez p...la????
            Młode koty mają adhd, niestety.
            Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
            Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
            Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• Bombadil13
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2005.05
              • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
              Metanol piliście ehehehe, mój Boże piwa im zabrakło
              To po Noteckim
              Poszukuję

Comment

• jacer
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                • 2006.03
                • 9875

To po Noteckim
                Łooo matko, spirol od ruskich do niego leją?
                Milicki Browar Rynkowy
                Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
                "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
                "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
                No Hops, no Glory :)

Comment

• Bombadil13
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2005.05
                  • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szefi Wyświetlenie odpowiedzi
                  Jako dziewica zlotowa... mam mieszane uczucia - "I chiałbym i boję się"
                  Wiesz co szefi ja też bylem dziewicą ale pierwszej nocy mnie zerżneli i już ich poznalem.
                  Potem udawalem że znam innych i bylo ok.
                  Poszukuję

Comment

• Bombadil13
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2005.05
                    • 2479

A teraz o zlocie:
                    Jak to rzekl pewien dlugowlosy, ktorego imienia nie mogę zapamiętać a mówią o nim slavoy, to same pedaly przyjechaly. A na domiar zlego zamiast piwa pili HOPP COLE (sam widzialem i pilem).
                    Cóż można więcej dodać. Chyba tylko to, że piotrratowi ktoś polarek (polarkę) zajumal.
                    Żadnych innych wrażeń. Bez sensu. Trzy dni stracone. To mial być zlot??? Nic przyjemnego. Za rok przyjadę znowu!!!
                    Poszukuję

Comment

• piotrrat
                      Kapitan Lagerowej Marynarki
                      • 2002.11
                      • 730

Właśnie, twardym trzeba być a nie "miętkim"
                      Lecz gdy mnie pęcherz obudził w środku nocy i musiałem iść do WC to doznałem szoku otwieram oczy i nic ... ciemność totalna nic, nic nie widze myślałem że już pora na mnie ale po chwili po omacku udało mi się jakieś drzwi popchnąć i ....jest jakaś poświata na podłodze....... widze

Comment

• Bombadil13
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2005.05
                        • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrrat Wyświetlenie odpowiedzi
                        otwieram oczy i nic ... ciemność totalna nic, nic nie widze
                        A wiecie jak sprawdzal swój wzrok?... Podsuwal dloń pod sam nos Patrzy i nie widzi! Nic a nic! I nie wpadl chlopina na to, że to tak ciemno w pokoju, tylko od razu oślepl. To się musial przerazić
                        Dobrze, że mnie nie zbudzil, bo dopiero byśmy spanikowali, że obaj oślepliśmy po tym Noteckim
                        Last edited by Bombadil13; 2007-09-10, 22:42.
                        Poszukuję

Comment

• Pendragon
                          Generał Wszelkich Fermentacji
                          🥛🥛🥛
                          • 2006.03
                          • 13952

Cóż można więcej dodać. Chyba tylko to, że piotrratowi ktoś polarek (polarkę) zajumal.
                          A ktoś tam w niedzielę przy śniadaniu się pytał, kto wie czyj polar przy ognisku leży...

Wiesz co szefi ja też bylem dziewicą ale pierwszej nocy mnie zerżneli i już ich poznalem.
                          Rychu to zrobil? Cicha woda ...

A wiecie jak sprawdzal swój wzrok?... Podsuwal dloń pod sam nos Patrzy i nie widzi! Nic a nic! I nie wpadl chlopina na to, że to tak ciemno w pokoju, tylko od razu oślepl. To się musial przerazić
                          To mi przypomina sytuacje kompletnie odwrotną, kiedy to podczas pewnego sylwestra w Borach Tucholskich, kumpel obudził się już ww nowym roku i zakrzyknął na cały pokój odkrywczo: "Ku**a!!! Dzień jest jasny!!"
                          Last edited by Pendragon; 2007-09-10, 22:51.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• marcogt
                            Szeregowy Piwny Łykacz
                            • 2007.08
                            • 4

Uffff trudno ochłonąć po takim przeżyciu jakim był ten zlot(w pozytywnym znaczeniu oczywiście)
                            Wielkie podziękowania organizatorom i osobą dzięki którym mogliśmy się tam znaleźć.
                            Wszystko dopięte na ostatni guzik nie brakowało niczego,oprócz gazu w "smoczej głowie"
                            Pomimo tego że wszyscy strasznie się nudzili my bawiliśmy się świetnie

Do zobaczenia na następnych zlotach!!!!

Comment

• Seta
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2002.10
                              • 6964

(...)musiałem iść do WC to doznałem szoku otwieram oczy i nic ...
                              Dżekson nie ma p....ra
                              Dżekson nie ma p....ra
                              Dżekson nie ma p....ra
                              I jego wyznawcy też!

Comment

• ART
                                mAD'MINd
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.02
                                • 23928

po omacku udało mi się jakieś drzwi popchnąć
                                to był Marcin_wc a nie drzwi
                                - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                                - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                                - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
                                X