Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaA my będziemy krytykować!Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Ja tam krytyky siem nie bojam, a organizować lubię To co, uderzamy na Czarnków? Administracja ma chyba juz tam swoje chody, no nie? A i okolice Czarnkowa milusie. Ja oczywiście zgłaszam się do pomocy, jesli będę potrzebna, choćby po to, żeby był ktos dyżurny, kogo mozna objechać (liczę tu na Zythuma)
Comment
-
-
Nie mam nic przeciwko Czarnkowowi, ale to beznadziejne i nudne miejsce W sam raz na nudny i beznadziejny Zlot
Ale noclegi maja być w domkach nad jeziorem bo ja lubię jezioraTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
Ale noclegi maja być w domkach nad jeziorem bo ja lubię jeziora
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaA piwo ma być już w czwartek, bo może wcześniej przyjadę!Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaA piwo ma być już w czwartek (...)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy... i Hurtownia Pustych PETów w pobliżu (max. 500 m), czynna w niedzielę...
Caaałoooodobooooowyyyyy
Sklep monopolooooowyyyy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzJakieś jeziora tam występują;ale jak jest z domkami,ilością miejsc,dojazdem,odległością od browaru etc. to za cholerę nie wiem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamNajbliższy camping w Prusinowie koło Lubasza nad jeziorem. Chyba, że coś nowego w Czarnkowie powstało a tam tylko Noteć.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzJakieś jeziora tam występują;ale jak jest z domkami,ilością miejsc,dojazdem,odległością od browaru etc. to za cholerę nie wiem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaO obadanie terenu będą proszone osoby, które mają w miarę niedaleczko na wypadzik rekonesansowy A może znajdzie się ktoś, kto w okolicach był na fajnej mecie i już wie, co by się nadało?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamAle najpierw muszę poudawać pilnego w robocie, bo poniedziałkowe "spóźnienie" trochę mi się czkawką odbija.
Comment
-
Comment