Ja proponuję jednak w przyszłym roku zdecydowanie Zlot w wielkopolskiem. Sponsorem będzie KP, oprócz rollbaru będzie mikrofalówka do ciepłych leszków i zagra kapela Bayer Full. Może w końcu nie będzie tak strasznie nudno jak zwykle
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJa proponuję jednak w przyszłym roku zdecydowanie Zlot w wielkopolskiem. Sponsorem będzie KP, oprócz rollbaru będzie mikrofalówka do ciepłych leszków i zagra kapela Bayer Full. Może w końcu nie będzie tak strasznie nudno jak zwykleLast edited by adam16; 2006-09-12, 21:12.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJa proponuję jednak w przyszłym roku zdecydowanie Zlot w wielkopolskiem. Sponsorem będzie KP, oprócz rollbaru będzie mikrofalówka do ciepłych leszków i zagra kapela Bayer Full. Może w końcu nie będzie tak strasznie nudno jak zwykle
Zapomniałaś dodać, że nie będzie ogniska tylko pyry z gzikiem a siedziska będą na ryczkachLast edited by kot_z_cheshire; 2006-09-12, 21:17.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire...pyry z gzikiem a siedziska będą na ryczkach
Nie wiem tylko czy chciałbym siedzieć na ryczkachŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplA masz coś przeciw pyrom z gziką?
Nie wiem tylko czy chciałbym siedzieć na ryczkach
Na pewno by Ci się takie siedzenie spodobało...I najlepiej jeszcze w antrejceLast edited by kot_z_cheshire; 2006-09-12, 21:42.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Ja bym dodał,że oprócz tych jezior musi być jeszcze odpowiednia pogoda(naczelnik ).W Zwierzyńcu nie wyszła nam zlotowa kąpiel nad czym bardzo ubolewam.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Jestem za. Nie będzie już trzeba produkować nieprofesjonalnie, palonego Leszka w ogniskuMM961
4:-)
Comment
-
-
Popieram Jacksona! Lech Odchudzający to co prawda piwo mocno osadzone w tradycji Wielkopolski jednak przygotowywany przez Jacksona Lech Palone (R) {Ogniem} to piwo, które powstaje według tradycyjnej receptury wrocławskich browarników z 1748 roku cudownie odnalezionej w zeszłym roku na strych u Fteo.
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonW ognisku powstaje tradycyjna, prawdziwa i jedynie słyszna marka Lech Palone (R). To piwo jest palone ogniem, a nie jakimiś falami i to w wersji mikroLast edited by Pogoniarz; 2006-09-13, 08:12.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Zdaje sobie sprawę, że nararzam się co niektórym, ale co mi tam...
Jeśli idę zlotu jest ochlać za friko jakiś browar to rzeczywiście lista dostępnych lokalizacji na tenże będzie krótka, zwłaszcza jak są jeszcze jakieś dodatkowe wymagania...
niemniej jakby co jestem za GAB-em! zawszeć to bliżej.
Comment
-
-
Ja też, ale...
Jest jeszcze lepsze miejsce Boner z hotelikiem od razu, pole namiotowe też tam chyba jest. Blisko do lasu na grzyby Nie ma tylko jeziora.Last edited by Shlangbaum; 2006-09-13, 08:32.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesZdaje sobie sprawę, że nararzam się co niektórym, ale co mi tam...
Jeśli idę zlotu jest ochlać za friko jakiś browar to rzeczywiście lista dostępnych lokalizacji na tenże będzie krótka, zwłaszcza jak są jeszcze jakieś dodatkowe wymagania...
niemniej jakby co jestem za GAB-em! zawszeć to bliżej.
Gab już był sponsorem zlotu. Wiem, ze Państwo Kowalscy to bardzo mili i uczynni ludzie, ale nie nadużywajmy ich gościnności.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykIdeą zlotu nie jest ochlać się za friko, ale spędzić beznadziejnie czas z forumowiczami
Gab już był sponsorem zlotu. Wiem, ze Państwo Kowalscy to bardzo mili i uczynni ludzie, ale nie nadużywajmy ich gościnności.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment