Ja proponuję jednak w przyszłym roku zdecydowanie Zlot w wielkopolskiem. Sponsorem będzie KP, oprócz rollbaru będzie mikrofalówka do ciepłych leszków i zagra kapela Bayer Full. Może w końcu nie będzie tak strasznie nudno jak zwykle
Ja proponuję jednak w przyszłym roku zdecydowanie Zlot w wielkopolskiem. Sponsorem będzie KP, oprócz rollbaru będzie mikrofalówka do ciepłych leszków i zagra kapela Bayer Full. Może w końcu nie będzie tak strasznie nudno jak zwykle
Jestem za. Nie będzie już trzeba produkować nieprofesjonalnie, palonego Leszka w ognisku
Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2006-09-12, 21:12.
No, Ty to ale masz wyobrażenie o Wielkopolsce
Zapomniałaś dodać, że nie będzie ogniska tylko pyry z gzikiem a siedziska będą na ryczkach
Ostatnia zmiana dokonana przez kot_z_cheshire; 2006-09-12, 21:17.
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl
A masz coś przeciw pyrom z gziką?
Nie wiem tylko czy chciałbym siedzieć na ryczkach
GZIKIEM! Pyry z GZIKIEM
Na pewno by Ci się takie siedzenie spodobało...I najlepiej jeszcze w antrejce
Ostatnia zmiana dokonana przez kot_z_cheshire; 2006-09-12, 21:42.
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Ja bym dodał,że oprócz tych jezior musi być jeszcze odpowiednia pogoda(naczelnik ).W Zwierzyńcu nie wyszła nam zlotowa kąpiel nad czym bardzo ubolewam.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Popieram Jacksona! Lech Odchudzający to co prawda piwo mocno osadzone w tradycji Wielkopolski jednak przygotowywany przez Jacksona Lech Palone (R) {Ogniem} to piwo, które powstaje według tradycyjnej receptury wrocławskich browarników z 1748 roku cudownie odnalezionej w zeszłym roku na strych u Fteo.
Zdaje sobie sprawę, że nararzam się co niektórym, ale co mi tam...
Jeśli idę zlotu jest ochlać za friko jakiś browar to rzeczywiście lista dostępnych lokalizacji na tenże będzie krótka, zwłaszcza jak są jeszcze jakieś dodatkowe wymagania...
niemniej jakby co jestem za GAB-em! zawszeć to bliżej.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Zdaje sobie sprawę, że nararzam się co niektórym, ale co mi tam...
Jeśli idę zlotu jest ochlać za friko jakiś browar to rzeczywiście lista dostępnych lokalizacji na tenże będzie krótka, zwłaszcza jak są jeszcze jakieś dodatkowe wymagania...
niemniej jakby co jestem za GAB-em! zawszeć to bliżej.
Ideą zlotu nie jest ochlać się za friko, ale spędzić beznadziejnie czas z forumowiczami
Gab już był sponsorem zlotu. Wiem, ze Państwo Kowalscy to bardzo mili i uczynni ludzie, ale nie nadużywajmy ich gościnności.
Temat na kolejny Zlot zwykle pojawiał się zaraz po poprzednim, a tu nadal cisza...
No to jak? Odbędzie się coś?
U mnie w kołchozie (a pewnie i u innych też) trzeba już deklarować terminy urlopów i chciałbym wiedzieć czy jest po co rezerwować termin.
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Comment