Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Zloty są po to aby Jarek lat 12 poprzez kontakt z WYSOKĄ KULTURĄ zdał w końcu egzamin na 13 latTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireTo co? Juz chyba czas zacząć na np. KP naciskać...W końcu i tak jest wszytsko jedno, w Poznaniu zaplecze noclegowe jest, pomijam detal, że Pyry byłyby chyba bardzo za: D
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykI dlatego Ty byłeś na giełdzie, a ja na zlocie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesZatem zauważ, że giełda żywiecka jest najtańszym rozwiązanie. Są gadżety, jest zwiedzanie, jest opojstwo na stancyji. Trzeba tylko przyjechać na te dwa dni.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelMogłybyśmy się wreszcie spotkać i rzucić się sobie w ramiona, mnie tam wszystko jedno, czy miłość ta wybuchłaby w oparach palonego Lecha , czy nie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyZwiedzanie rok w rok tego samego browaru to faktycznie wielka atrakcja... To samo miejsce, to samo piwo...
Jeszcze raz napiszę: próbuję zrozumieć dlaczego ten a nie inny browar może być patronem/sponsorem a inny nie.
Comment
-
-
No, drodzy Organizatorzy - wymagania rosną, nie dość, że:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka(...) Zlot musi się odbyć w miejscu gdzie są:
- jeziora;
- otwarte siedem dni w tygodniu hurtownie PET-ów;
- całodobowy sklep monopolowy;
- punkt totolotka;
Ponadto:
- Zlot musi być nudny - im nudniejszy, tym lepiej;
- Organizator musi mieć pieczątkę;
- Organizator musi być wybrany spośród osób, które uczestniczyły we wszystkich Zlotach
- piwo musi być w czwartek, sobotę i niedzielę (ale na piątek browar piwo musi sobie zabrać) (...)
- Na zlocie musi być LECH ogniem palony;
- na zlocie musi być JAckson, co by to piwo upalić
- browar, który podejmie się opieki nad zlotem - musi nam opłacić wszystko: spanie, picie, jedzenie, mikrofalę, żywy ogień i nudę
- browar ów musi następnie zbankrutować
A teraz niech Jedyni Prawdziwi Organizatorzy scedują organizację na E-prezesa, który zadecyduje, który browar po naszej zabawie ma zbankrutować
A my będziemy i tak, i tak narzekać!!!Ostatnia zmiana dokonana przez Małażonka; 2006-09-13, 09:27.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesJa po drodze do Żywca zwiedziłem Imielin, a będąc w Zywcu 4 raz ani razu go nie zwiedziłem. Może dlatego dla mnie to jeszcze atrakcja
Jeszcze raz napiszę: próbuję zrozumieć dlaczego ten a nie inny browar może być patronem/sponsorem a inny nie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelczy miłość ta wybuchłaby w oparach palonego Lecha , czy nie...Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesJeszcze raz napiszę: próbuję zrozumieć dlaczego ten a nie inny browar może być patronem/sponsorem a inny nie.
- jakość warzonego piwa przez browar
- ciekawa okolica,
- możliwość dojazdu
- dostepność puszkowego Lecha i drewna na opał
- pewnie jeszcze coś się znajdzieOstatnia zmiana dokonana przez JAckson; 2006-09-13, 09:34.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaLista ujęta w poście nr 113
Ale powinno być boisko ze sztucznym oświeleniem, dżakuzi i masażyski na pomeczowy relaksMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesPróbuję tylko zrozumieć po co on jest skoro wszystkie jego założenia spełnia inna impreza.
Nie spełnia wszystkich założeń, a wręcz tylko jedno: towarzyskie. A z racji tego, że Zlot odbywa się co roku gdzie indziej, są możliwości zwiedzenia różnych browarów i napicia się różnych piw (nie tylko z darmowej beczki od patrona, ale też tych dostępnych w miejscowych sklepach i knajpach).
Aaaa, poza tym na Giełdzie trzeba rano wstawać...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesJa po drodze do Żywca zwiedziłem Imielin, a będąc w Zywcu 4 raz ani razu go nie zwiedziłem. Może dlatego dla mnie to jeszcze atrakcjaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment