2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Wujcio_Shaggy
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.01
    • 4628

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
    A Ty i ekipa warszawska praktycznie wszędzie blisko
    Na ostatni Zlot mieliśmy 600% dalej, niż na poprzedni...
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• garfunkel
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.04
      • 1068

Jesteście nudni jak zlot , a, tak w ogóle poproszę o szacunek dla starszego człowieka.No.

Ja jestem nudniejsza od zlotu. Jeszcze mnie nie poznałeś osobiście, to nie wiesz, Stary Człowieku znad Morza . A wracając do Żnina, bardzo ciekawy historycznie. Mogłabym go zbadać. Ale , oczywiście, Browar na Jurze to najlepsza opcja .

Comment

• Gwiazda
        Porucznik Browarny Tester
        • 2006.07
        • 400

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel
        Właśnie nieśmiało zamierzałam proponować Browar na Jurze . Nie może być nic nudniejszego , niż kilka nudnych nocy w okolicach ruin ogrodzienieckiego zamku, w których podobno bardzo nudno coś straszy...
        Jak się uda jednak jakoś dogadać (ja się nie wtrancam ze względu na juniorowatość i nudę bez względu na wybór miejsca)i przypadkiem będzie to Ogrodzieniec, to chętnie Was zaproszę do rodzinnych włości . Tylko jakiś mur mi tam jakiś czas temu postawili wstrętny...
        "Oszukać diabła, to nie grzech"

Comment

• Pepek
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.04
          • 1500

Pepek jak mówił chętnie by w Brzegu zrobił Zlot
          ...

A każdy przyjechałby na tenże zlot z kratą marketowego piwa z browarów z bliższego bądź dalszego swojego sąsiedztwa

A tak na poważnie. Opcja czarnkowska bardzo mi pasi, podobnie jak i zawierciańska. A może rozpatrzymy też opcję fortunowo-miłosławiecką?
          Pepek

Piwo pijesz - dłużej żyjesz !!!

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• iron
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            • 2002.08
            • 6717

Mi najbardziej pasuje Czarnków, Zawiercie też może być, ale po poście czepialskiego e-prezesa wpadł mi jeszcze szatański pomysł - może by autorytetem browar.biz wesprzeć reaktywowane Braniewo (o ile oczywiście przetrwają spór z GŻ).
            A jeśli chodzi o jeziora, to może Regina (lub/i oba browary olsztyńskie).
            bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
            Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
            Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• kham
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2006.01
              • 751

No dobra czyli ja się rozpytam w Czarnkowie, a raczej na campingu w Lubaszu. Co do browaru to wycieczkę trzeba awizować a piwo i rolbar się znajdą. Kto proponuje inne lokalizacje niech tam zasięgnie języka. Narazie proponuje się zastanowić raczej nad ustaleniem receptury na dolniaka na IV warsztaty bo sezon się zbliża.

Comment

• Marusia
                Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                🍼🍼
                • 2001.02
                • 20221

Mi to się najbardziej podoba ciagle podnoszony temat, że "nie/jedziemy się nachlać". No, dobra, nachlać to się moze nie jedziemy, ale chyba nikt nie będzie zaprzeczał, że bez spożycia piwa te Zloty byłyby jakieś.... inne

A kulegie E-prezesa uprasza się o jakieś konstruktywne propozycje, a nie najeżdżanie na nie wiadomo w ogóle co i po co
                Last edited by Marusia; 2006-09-13, 15:47.
                www.warsztatpiwowarski.pl
                www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Marusia
                  🍼🍼
                  • 2001.02
                  • 20221

Proponuję osoby, które mogą się zorientować w wybranych okolicach (może zdecydujmy się na jakieś opcje dwie do wyboru, albo zróbmy ankietę) w zakresie ośrodków zlotowo kompatybilnych, żeby zamieszczały swoje propozycje (wraz z linkami do www ośrodków).

Proponuję na przyszły rok zacieśnić wybór do Czarnkowa lub Zawiercia - w końcu niejeden Zlot przed nami, nie musimy być wszędzie naraz

www.wrowar.com.pl

Comment

• Maidenowiec
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.07
                    • 2287

Czarnków jak i podgiżycka Regina są dobrymi pomysłami
                    Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• Marusia
                      🍼🍼
                      • 2001.02
                      • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec
                      Czarnków jak i podgiżycka Regina są dobrymi pomysłami
                      Wszystkie pomysły są dobre, ale jak kazdy będzie wymyslał coś innego, to nie zrobimy tego Zlotu

www.wrowar.com.pl

Comment

• Pogoniarz
                        † 1971-2015 Piwosz w Raju
                        • 2003.02
                        • 7971

Jeśli patronem zechce być Czarnków ,to tam jedziemy.Jeśli nie,to trudno, może być Zawiercie,ale znowu tamta strona ...

Prawie jak Piwo
                        SZCZECIN

Comment

• Marusia
                          🍼🍼
                          • 2001.02
                          • 20221

Patronem żeby był jakiś browar to raczej nie problem. Z jakąśtam ilością darmowego piwka tez nie problem, reszta zakup w browarze tym lub innym - też nie problem.

Myślę, że z Czarnkowem Maggyk z Artem się dobrze dogadają. Jeśli chodzi o ilość darmowego piwka to nie ma się co za bardzo krępować - skoro poprosiłam GABa o 20 skrzynek piwa (200 l) a przywieźli nam 25 skrzynek, to znaczy, że mały browar jest sobie w stanie pozwolić na takie "szaleństwo" Rozliczają to sobie w koszty (nie znam się na tym dokładnie, może Simon wyjaśni) Zresztą w takich wypadkach zawsze lepiej poprosic o więcej i dostać mniej niż z góry się za bardzo ograniczać. Nikt nie posądzi o pazerność (zresztą, taka rola organizatora, że ma brać na swoje barki ewentualne przytyki), bo na taką ilość osób na parę dni to wiadomo, że to kropla w morzu potrzeb

www.wrowar.com.pl

Comment

• garfunkel
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2005.04
                            • 1068

Zapraszamy Państwa do Ośrodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego Morsko Plus w Morsku, położonego na terenie Parku Krajobrazowego Orlich Gniazd.

To są linki do ośrodka wypoczynkowego w pobliżu Zawiercia, można pooglądać domki. Na wszelki wypadek.

Comment

• Maggyk
                              Szara Adminiscjencja
                              🍼
                              • 2004.05
                              • 5617

Jeśli patronem zechce być Czarnków ,to tam jedziemy.Jeśli nie,to trudno, może być Zawiercie,ale znowu tamta strona ...
                              W całej rozciągłości zgadzam się z Pogoniarzem - dajmy trochę chłopakowi odpocząć. Niech choć raz ma blisko. No i Kangur rzecz jasna również.
                              Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                              Piwo domowe -
                              Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                              PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• Marusia
                                🍼🍼
                                • 2001.02
                                • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel
                                http://www.morsko.com.pl/brdy.php
                                www.morsko.com.pl

To są linki do ośrodka wypoczynkowego w pobliżu Zawiercia, można pooglądać domki. Na wszelki wypadek.
                                Troszku mało tych domków i za drogo, chyba, żeby zezwolili na dopakowanie większej ilości osób do domku

P.S. Po za tym - racja, dajmy odpocząć Szczecinowi, Poznań z tym roku tyż daleko miał

www.wrowar.com.pl

Comment

Przetwarzanie...
                                X