Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzJesteście nudni jak zlot , a, tak w ogóle poproszę o szacunek dla starszego człowieka.No.
Ja jestem nudniejsza od zlotu. Jeszcze mnie nie poznałeś osobiście, to nie wiesz, Stary Człowieku znad Morza . A wracając do Żnina, bardzo ciekawy historycznie. Mogłabym go zbadać. Ale , oczywiście, Browar na Jurze to najlepsza opcja .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelWłaśnie nieśmiało zamierzałam proponować Browar na Jurze . Nie może być nic nudniejszego , niż kilka nudnych nocy w okolicach ruin ogrodzienieckiego zamku, w których podobno bardzo nudno coś straszy..."Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzPepek jak mówił chętnie by w Brzegu zrobił Zlot
...
A każdy przyjechałby na tenże zlot z kratą marketowego piwa z browarów z bliższego bądź dalszego swojego sąsiedztwa
A tak na poważnie. Opcja czarnkowska bardzo mi pasi, podobnie jak i zawierciańska. A może rozpatrzymy też opcję fortunowo-miłosławiecką?
Comment
-
-
Mi najbardziej pasuje Czarnków, Zawiercie też może być, ale po poście czepialskiego e-prezesa wpadł mi jeszcze szatański pomysł - może by autorytetem browar.biz wesprzeć reaktywowane Braniewo (o ile oczywiście przetrwają spór z GŻ).
A jeśli chodzi o jeziora, to może Regina (lub/i oba browary olsztyńskie).bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
No dobra czyli ja się rozpytam w Czarnkowie, a raczej na campingu w Lubaszu. Co do browaru to wycieczkę trzeba awizować a piwo i rolbar się znajdą. Kto proponuje inne lokalizacje niech tam zasięgnie języka. Narazie proponuje się zastanowić raczej nad ustaleniem receptury na dolniaka na IV warsztaty bo sezon się zbliża.
Comment
-
-
Mi to się najbardziej podoba ciagle podnoszony temat, że "nie/jedziemy się nachlać". No, dobra, nachlać to się moze nie jedziemy, ale chyba nikt nie będzie zaprzeczał, że bez spożycia piwa te Zloty byłyby jakieś.... inne
A kulegie E-prezesa uprasza się o jakieś konstruktywne propozycje, a nie najeżdżanie na nie wiadomo w ogóle co i po coLast edited by Marusia; 2006-09-13, 15:47.
Comment
-
-
Proponuję osoby, które mogą się zorientować w wybranych okolicach (może zdecydujmy się na jakieś opcje dwie do wyboru, albo zróbmy ankietę) w zakresie ośrodków zlotowo kompatybilnych, żeby zamieszczały swoje propozycje (wraz z linkami do www ośrodków).
Proponuję na przyszły rok zacieśnić wybór do Czarnkowa lub Zawiercia - w końcu niejeden Zlot przed nami, nie musimy być wszędzie naraz
Comment
-
-
Czarnków jak i podgiżycka Regina są dobrymi pomysłamiSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaidenowiecCzarnków jak i podgiżycka Regina są dobrymi pomysłami
Comment
-
-
Patronem żeby był jakiś browar to raczej nie problem. Z jakąśtam ilością darmowego piwka tez nie problem, reszta zakup w browarze tym lub innym - też nie problem.
Myślę, że z Czarnkowem Maggyk z Artem się dobrze dogadają. Jeśli chodzi o ilość darmowego piwka to nie ma się co za bardzo krępować - skoro poprosiłam GABa o 20 skrzynek piwa (200 l) a przywieźli nam 25 skrzynek, to znaczy, że mały browar jest sobie w stanie pozwolić na takie "szaleństwo" Rozliczają to sobie w koszty (nie znam się na tym dokładnie, może Simon wyjaśni) Zresztą w takich wypadkach zawsze lepiej poprosic o więcej i dostać mniej niż z góry się za bardzo ograniczać. Nikt nie posądzi o pazerność (zresztą, taka rola organizatora, że ma brać na swoje barki ewentualne przytyki), bo na taką ilość osób na parę dni to wiadomo, że to kropla w morzu potrzeb
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzJeśli patronem zechce być Czarnków ,to tam jedziemy.Jeśli nie,to trudno, może być Zawiercie,ale znowu tamta strona ...Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelhttp://www.morsko.com.pl/brdy.php
www.morsko.com.pl
To są linki do ośrodka wypoczynkowego w pobliżu Zawiercia, można pooglądać domki. Na wszelki wypadek.
P.S. Po za tym - racja, dajmy odpocząć Szczecinowi, Poznań z tym roku tyż daleko miał
Comment
-
Comment