Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Z Adelą zamierzamy w przyszłym roku się pojawić i zapewne też byśmy coś przywlekli ze sobą.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJeżeli to zachęci forumowiczów do Zawiercia, to jeżeli tam się odbędzie zlot to stawiam beczkę 50 litrów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJeżeli to zachęci forumowiczów do Zawiercia, to jeżeli tam się odbędzie zlot to stawiam beczkę 50 litrów.
Ponad 600 litrom daliśmy radę w tym rokuŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireTo co? Juz chyba czas zacząć na np. KP naciskać...W końcu i tak jest wszytsko jedno, w Poznaniu zaplecze noclegowe jest, pomijam detal, że Pyry byłyby chyba bardzo za: DBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkANKIETA, ANKIETA!!!
Gdzie ma się odbyć VI Zlot i dlaczego wybrałe/a/ś Czarnków?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaO VII Zlocie zaczniemy chyba się rozpisywać przynajmniej miesiąc przez Zlotem VI :
Comment
-
-
Ja bym proponował wybrać trzy lokalizacje i poprosić osoby z możliwościami logistycznymi o sprawdzenie najpierw bazy noclegowej.
Te trzy rozsądne propozycje to wg mnie:
-Czarnków (ukłon w stronę Szczecina i Poznania, dobre piwo, choć w browarze byłem już dwa razy, więc poznawczo dla mnie tak sobie, choć chętnie jeszcze raz zobaczę i wychylę piwko w przybrowarnej pijalce)
-Regina (jeziora, uhonorowanie browaru który stara się o różnorodność produktów, dodatkowo opcja autokarowa - Olsztyn)
- Zawiercie (piwo niezłe, choć może być problem z noclegiem - linki Garfunkela)
Miały być trzy, ale jeszcze wracam do tego Braniewa - wszak nic nie wskazywało parę lat temu, że jeszcze kiedykolwiek będzie tam robione piwo. No i nie wiadomo, czy długo jeszcze będzie - GŻ
Może jednak trzeba będzie zrobić ankietę i wybrać trzy miejsca do bliższego rekonesansu noclegowego?Last edited by iron; 2006-09-13, 20:27.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Też się skłaniam ku ankiecie, bo oprócz tych browarów co wymieniłeś możnaby spokojnie dorzucić Kormorana czy Juranda - okolice Olsztyna wszak pikne som tyż Dwie opcje o największej ilosci głosów zostałyby obcykane noclegowo przez okolicznych chętnych i wtedy, oczywiście, kolejna ankieta
Chyba, że tym razem pozwolimy Adminowi samemu zadecydować, ale wtedy będzie wszystko na niego No i oczywiście będzie źle na 100%
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTeż się skłaniam ku ankiecie, bo oprócz tych browarów co wymieniłeś możnaby spokojnie dorzucić Kormorana czy Juranda - okolice Olsztyna wszak pikne som tyż (...)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron(...)
-Regina (jeziora, uhonorowanie browaru który stara się o różnorodność produktów, dodatkowo opcja autokarowa - Olsztyn)
(...)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia...
A kulegie E-prezesa uprasza się o jakieś konstruktywne propozycje, a nie najeżdżanie na nie wiadomo w ogóle co i po co
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggykno bo tak
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykGab już był sponsorem zlotu. Wiem, ze Państwo Kowalscy to bardzo mili i uczynni ludzie, ale nie nadużywajmy ich gościnności.
konstruktywnie próbowalem dojść do propozycji bliższej terytorialnie mnie, a tu się wszyscy poobrażali o nic.
w temacie lokalu Archera też miałem rację, ale do dziś to nikt nie przyznał racji tylko cicho siedzą.Last edited by e-prezes; 2006-09-13, 21:56.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
...nie czepiałem się a jedynie chciałem zrozumieć dlaczego tutaj nie można nadużywać gościnności a gdzie indziej można.
P.S. " konstruktywnie próbowalem dojść do propozycji bliższej terytorialnie mnie" - no jasne, jakby tak każdy ciągnął na swoje tereny, to zloty dalej odbywałyby się w okolicach Dolnego Śląska, bo konstruktywnie nie oddalibyśmy nikomu pałeczki.
Comment
-
Comment