Niech e-perzes ze Shlangbaumem sobie robią swój zlot na rynku w Krakowie bo nic innego im nie będzie pasować.
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Last edited by zythum; 2006-09-14, 08:23.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumNiech e-perzes ze Shlangbaumem sobie robią swój zlot na rynku w Krakowie bo nic innego im nie będzie pasować.Last edited by e-prezes; 2006-09-14, 08:33.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumNiech e-perzes ze Shlangbaumem sobie robią swój zlot na rynku w Krakowie bo nic innego im nie będzie pasować.
Comment
-
-
A ja się dziwiłem dlaczego najgorszy odcinek autostrady A4 jest płatny i to dwa razy
Zlot może być w Krakowie - dobry dojazd, piękne miasto. Ale jak nam policzą takie ceny w jakimś lokalu jak to jest opisane w innym temacie to nie damy rady finansowo
Ja w ankiecie głosowałem za Czarnkowem, bo piwo dobre i zawsze lokuje się wysoko w plebiscytach na piwo roku.
Zawiercie też ma dobre piwo (niefilter oraz ciemniak górnej fermentacji (moim zdaniem bardzo dobry)), ale wg mnie Zlot w jakimś browarze to też uhonorowanie jego działalności i pochwała dla jego produktów. To się właśnie należy Czarnkowowi i namLast edited by JAckson; 2006-09-14, 08:52.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cezale nudy"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesŻeby było sprawiedliwie (każdy miał m.w. tak samo daleko to powinnien zlot odbywać się w Polsce centralnej np. w Łodzi (pod patronatem Br. Łódzkich) lub w Łasku (Koreba), ew. w Kłodawie (Zodiak).Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykSprawiedliwie nie znaczy po równo. A tu sekcja łódzka miałaby zdecydowanie za blisko i musiałaby jechać np. przez Warszawę. Najlepiej po prostu wyznaczyć ogólną liczbę kilometrów, które każdy musi przebyć jadąc na Zlot np. minimum 400 km
Zadanie matematyczne:
Należy wyznaczyć Browar(lub dla ułatwienia - miejscowość) w Polsce (?) do którego każdy będzie miał maksymalnie daleko (jednakowo daleko to się chyba nie da).
Nagroda: Piwo z najbliższego temu miejscu supermarketuMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonStawiam piwo pierwszej osobie która wyleci do przechmielin z tego tematu
Co innego gdybyś postawił pysznego jabłonowskiego Imperatora, ale na to jesteś zbyt skąpy...
ps. proponuję przenieść do przechmielin cały wątek na raz, wtedy najbliższy Zlot stawia wszystkim Jackson.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy...te Twoje paskudne pseudopiwa domowe...
...na to jesteś zbyt skąpy...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
No, ja chciałam zaproponować E-prezesowi, by w związku ze swoim ekspresowym dorośleniem, zaczął szykować sobie przyjemną trumienkę - bo w takim tempie starzenia - niedługo może Mu się przydać. Ale pomyślałam, że to chamskie i, że zaraz trafi do przechmielin...I sobie darowałam...
No, ale jeśli, gdyż, ponieważ i w ogóle- znalazł się sponsor, to mogę nawet do przechmielin trafić. A co?
I już się zgłaszam Adminowi!
Comment
-
Comment