Pogoniarz nie zapesza, on jest po prostu realistą. Jest kilka browarów w Polsce od których można spodziewać się jeszcze w tym roku wiadomości o zakończeniu działalności warzelniczej. Smutne ale prawdziwe.
A co byście napisali na temat tego ośrodka koło Poraja w bliskim sąsiedztwie Zawiercia. Ceny zachęcające, woda, wokoło dużo atrakcji, wszystkich uczestników ośrodek na pewno pomieści:
Witam!!!
Jam Notecki, jak sama ksywka wskazuje jestem wielbicielem "Noteckiego" i nie trudno się domyślić, że głosowałem na Czarnków. Mieszkam w okolicy więc mogę wam podać info z pierwszej ręki.
Powiem tylko, że w Czarnkowie można się również napić piwa niefiltrowanego, w Lubaszu jest faktycznie ośrodek wypoczynkowy z jeziorem i niezłym polem namiotowym, a co najważniejsze jest tam lokal w którym można się napić wspaniałego, świeżutkiego Noteckiego z kija - dlaczego? właścicielem tego lokalu jest Administrator Browaru.
Jeśli miałby ktoś jakieś pytania postaram się dowiedzieć i udzielić szczegółowej odpowiedzi.
Pozdrawiam!!!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Minimalną ilością głosów.
Ps. Do kiedy forumowicze mogą głosować w ankiecie?
Ja bym tej ankiety nie brał na poważnie. Nie wiadomo jaki procent bywalców i potencjalnych uczestników zlotu odpowiedziało a jaki przypadkowych ludzi. Aby traktować wyniki poważnie powinna to być ankieta jawna.
Od zawsze!!!
Oczywiście nigdy nie było w sprzedaży i pewno nigdy nie będzie, ale każdy gość browaru może go spróbować prosto z tanku!!!
Rozmawałem ostatnio z przemiła Panią Ewą - najstarszym pracownikiem tegoż Browaru - i wiem na 100%, że nie ma z tym najmniejszego problemu.
Bardzo ciekawie mógłby wyglądać zlot na Ziemi Kaliskiej.
Nocleg w pięknym Gołuchowie (zamek, zagroda żubrów,
dużo zieleni, woda, ośrodek)
+ dwa regionalne browary Bartek i Złot Róg w odległości
odpowiednio 8 i 15 km.
Comment