No to jak, będzie jakiś Zlot w tym roku?
VI Zlot 2007 - patronat jakiego browaru?
Collapse
X
-
-
ponoć już się odbył- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
Ja jestem świeżak na forum ale proponuje stworzenie nowej jawnej ankiety TYLKO DLA TYCH którzy mają zamiar wyjechać na ten zlot. Ja mam. I nie ważne dla mnie jakie piwo będzie lecz by browar się lał i nie był to Żywiec bo go nie znosze.Szkło, tak małe a daje tyle radości !!!!!!!!!!
Comment
-
-
Młody jeszcze jest, z czasem zrozumie, że nie ilość ale jakość jest ważna!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaMłody jeszcze jest, z czasem zrozumie, że nie ilość ale jakość jest ważna!Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Spoko, ale czemu z jednego problemu robicie drugi ?? Źle mnie zrozumieliście. Ja mam swoje piwa które uwielbiam takie jak Calsbergo czy jasne piwo ze Spiża we Wrocławiu, lub nawet jak już ktos wspominał to browar Bartek, a i można się go napić we Wrocławiu przy ulicy piłsudzkiego na nasypie, tam gdzie są knajpki jest taka knajpka ormiańska czy coś w tym stylu, nawet całkiem miło, takie fajne inne klimatySzkło, tak małe a daje tyle radości !!!!!!!!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KwAsU_plSpoko, ale czemu z jednego problemu robicie drugi ?? Źle mnie zrozumieliście. Ja mam swoje piwa które uwielbiam takie jak Calsbergo czy jasne piwo ze Spiża we Wrocławiu, lub nawet jak już ktos wspominał to browar Bartek, a i można się go napić we Wrocławiu przy ulicy piłsudzkiego na nasypie, tam gdzie są knajpki jest taka knajpka ormiańska czy coś w tym stylu, nawet całkiem miło, takie fajne inne klimaty
Poza tym miejsce zlotu jest już ustaloneMM961
4:-)
Comment
-
-
Może Admin już wszystko zorganizował i nas poinformuje o szczegółach w sierpniu, jaki ośrodek, jaka kasa, jaki browar, zniżki i w ogóle
Comment
-
-
poinformuję w październiku, nie wcześniej.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment