No to jadziem z głosowaniem, dawno żadnego nie było
VI Zlot 2007 - patronat jakiego browaru?
Collapse
X
-
VI Zlot 2007 - patronat jakiego browaru?
155Kompania Piwowarska5,16%8Carlsberg Polska1,94%3Żywiec5,16%8Jabłonowo4,52%7Witnica6,45%10Fortuna5,81%9Czarnków32,90%51Regina5,16%8Zawiercie21,94%34Kormoran2,58%4Jurand4,52%7Bartek3,87%6Tagi: brak
-
-
A gdzie ankieta?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
ja pier.... ankieta ma 12 opcji max, któreś musiałam wybrać, bo ja osobiscie jestem za carlsbergiem
Comment
-
-
Ja tam juz zagłosowałam...
Prezes, mam wrażenie , że lewą nogą się też dzisiaj kładziesz spać..Nie boli Cię juz ta noga?Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Skoro mowa już była (w innej dyskusji) o Wielkopolsce to jestem za Fortuną z Miłosławia.
Na VI zlocie mur beton jestem„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
No ja pierdziu, ledwo zamiesciłam ankietę, a tu już jedna osoba zagłosowała na KP a druga na Żywca
To moze ja odrazu powiem: TO MIAł BYć żART, TE KOńCERNY!!!:dLast edited by Marusia; 2006-09-13, 22:25.
Comment
-
-
Jestem za Witnicą, lubię ich portera. Może tam bym dojechał.
Czemu ankieta jest anonimowa!!! Chcę wiedzieć kto głosuje na koncerny?"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960Jestem za Witnicą, lubię ich portera. Może tam bym dojechał.
O GłOSOWANIE PROSZENI Są FORUMOWICZE, KTóRZY MAJą ZAMIAR PRZYJECHAć ZA ROK NA ZLOT!!!!
Opinię innych bardzo sobie cenimy, ale nie powinni mieć wpływu na lokalizację, skoro nie zamierzają z niej skorzystać.Last edited by Marusia; 2006-09-13, 22:32.
Comment
-
-
ta ankieta to w ogóle żart ;P- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTta ankieta to w ogóle żart ;P
Comment
-
Comment