To załóż drugi wątek Marusia a ten niech b'ADMIN'toni usuną
VI Zlot 2007 - patronat jakiego browaru?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumTo załóż drugi wątek Marusia a ten niech b'ADMIN'toni usuną
Comment
-
-
Skoro ma być nowa ankieta, to sobie zagłosowałem na Jabłonowo, bo:
1) nikt wcześniej nań nie głosował...
2) darmowy Imperator na Zlocie to jest to - odpada problem braku piwa na któryś dzień: w piatek rozpijamy beczkę i starcza nam to do niedzieli...
Tylko dojazd trochę kiepski, bo musiałbym się dwa razy przesiadać...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Miałem dylemat pomiędzy Zawierciem i Czarnkowem ale ostatecznie zdecydowałem się na Zawiercie ze wzgledu, że mają tam nie tylko niepasteryzowane ale i niefiltrowane piwo.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Dałem Zawiercie ze względu na lokalizacje i ciekawe, mało dostępne piwo.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąWłaśnie, może zróbmy kiedyś zlot pod patronatem domowych browarów?
Będzie samo darmowe piwo!Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąWłaśnie, może zróbmy kiedyś zlot pod patronatem domowych browarów?
Będzie samo darmowe piwo!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaA ja poparłam Reginkębigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment