Tak patrząc na ilość głosujących (obecnie 65) to mamy już głosy prawie wszystkich potencjalnych zlotowiczów
VI Zlot 2007 - patronat jakiego browaru?
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesNie zostałem przekonany, nadal uważam, że ta ankieta to SKANDAL ! Powinniśmy powołać komisję śledczo-zlotową, jak do tego w ogóle doszło, kto pociąga w tym wszystkim sznurki i jaką łapówkę za to wziął
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną... po dwóch skrzynkach raczej leżeć
Comment
-
-
Ja głosowałem na Fortunę, ale jestem "Za" zjawieniem się na Zlocie, gdziekolwiek będzie (już na wstępie zaznaczam, że to moja życzeniowa postawa, bo w ostatnim czasie niestety byt kształtuje moją świadomość). Prowadzący Czarnków także bardzo mi odpowiada. Najmniej natomiast (wybacz Simon) olsztyńskie browary, ale także będę "za". Koniom mówię "nie".Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcJa już zagłosowałem na Żywca i gorąco namawiam wszystkich do uczynienia tego samego. Jeśli ta opcja nie przejdzie, to prawdopodobnie i tak pojawię się na zlocie, ale smutniejszy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
Z oczywistych względów wybralem Zawiercie i jeśli tam będzie mam zamiar się pojawić, choćby z trumienki. Cieszy mnie to, że wyklarowała się sytuacja i są już właściwie dwie poważne opcje.
btw, Marusiu nie da się sensownie planować na rok do przodu. każdy z nas zakłada, że się wybierze na zlot. ja za każdym razem mam to w planie i może w przyszłym roku nie będzie Kraków reprezentować tylko Bartosz lub Marcin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonWtedy następne ankietyLast edited by Maggyk; 2006-09-16, 22:06.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Maggyku, mój typ nie wypali - to jasne!
Zatem z przyjemnością mogę zastąpić JAcksona w reklamowaniu Czarnkowa. Mam tylko nadzieję nieśmiałą, że jeśli zlot będzie w Czarnkowie, to zamieszkamy w jego pięknych okolicach, a nie samym miasteczku, które jest smutne i szare...
Comment
-
Comment