... i nudne
VI Zlot 2007 - patronat jakiego browaru?
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
No dobra - znalazłam - 10 kilosów od Czarnkowa - czyli jakieś autokary się przydadzą, bo z buta to niby niedaleko, ale my nie mamy w planach marszochodów
A czy w Lubaszu jest las, jezioro, czy rzeczka - czyli NUDA
I czy ceny są nudne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaNo dobra - znalazłam - 10 kilosów od Czarnkowa - czyli jakieś autokary się przydadzą, bo z buta to niby niedaleko, ale my nie mamy w planach marszochodów
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaA czy w Lubaszu jest las, jezioro, czy rzeczka - czyli NUDA
I czy ceny są nudne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaChrzanisz... miasteczko jest ciekawe. Kupa sklepów, kurzu i innych atrakcji.
Nie to co łono natury: nudne aż do bólu!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamA Regina daleko???
Juran i Kormoran są po dwóch stronach Olsztyna. Regina to Giżycko.....
Comment
-
-
dojazd jest dobry
PS Krzysiu - twierdza Boyen do nocowania 70 nachmielonych osób może być nieco ryzykowna. Z tego co pamiętam - noclegowe warunki tam panujące to klimat raczej koszarowy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTdojazd jest dobry
PS Krzysiu - twierdza Boyen do nocowania 70 nachmielonych osób może być nieco ryzykowna. Z tego co pamiętam - noclegowe warunki tam panujące to klimat raczej koszarowy
skoszarować towarzystwo - dopiero byłoby nudnoŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTdojazd jest dobry
PS Krzysiu - twierdza Boyen do nocowania 70 nachmielonych osób może być nieco ryzykowna. Z tego co pamiętam - noclegowe warunki tam panujące to klimat raczej koszarowy
Comment
-
-
dyskoteka jest w twierdzy, ale to nie znaczy za wiele - twierdza jest ogromna, i wewnątrz (przy muzeum) było miejsce noclegowe o którym wspominałem. no chyba że jeszcze coś się zmieniło...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTdyskoteka jest w twierdzy, ale to nie znaczy za wiele - twierdza jest ogromna, i wewnątrz (przy muzeum) było miejsce noclegowe o którym wspominałem. no chyba że jeszcze coś się zmieniło...
Comment
-
Comment