Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham
VI Zlot 2007 - patronat jakiego browaru?
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Ostatnie info na temat warunków ew. zlotu w Czarnkowie. Istnieją następujące możliwości zakwaterowania: camping w Lubaszu ok 10 km od Czarnkowa standard i ceny mam dostać, schronisko w Czarnkowie raczej może być kłopotliwe, miejsce na rozstawienie mamiotów plus ognisko itp niedaleko browaru niestety nie mogę gwarantować pogody.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamOstatnie info na temat warunków ew. zlotu w Czarnkowie. Istnieją następujące możliwości zakwaterowania: camping w Lubaszu ok 10 km od Czarnkowa standard i ceny mam dostać, schronisko w Czarnkowie raczej może być kłopotliwe, miejsce na rozstawienie mamiotów plus ognisko itp niedaleko browaru niestety nie mogę gwarantować pogody.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamOstatnie info na temat warunków ew. zlotu w Czarnkowie. Istnieją następujące możliwości zakwaterowania: camping w Lubaszu ok 10 km od Czarnkowa standard i ceny mam dostaćPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamschronisko w Czarnkowie raczej może być kłopotliwe, miejsce na rozstawienie mamiotów plus ognisko itp niedaleko browaru niestety nie mogę gwarantować pogody.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesmniemam, że "lepszy dojazd" macie na myśli środki normalnej komuniakcji, a nie dla burżujów, czyli taksówki?
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamOstatnie info na temat warunków ew. zlotu w Czarnkowie. Istnieją następujące możliwości zakwaterowania: camping w Lubaszu ok 10 km od Czarnkowa standard i ceny mam dostać, schronisko w Czarnkowie raczej może być kłopotliwe, miejsce na rozstawienie mamiotów plus ognisko itp niedaleko browaru niestety nie mogę gwarantować pogody.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Panienki były ponoć w lesie. Ale że to był park narodowy, to nikt nie mógł wyrwać żadnej- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dla mnie najlepszą wersją byłoby Zawiercie. Piwo smaczne i okolice piękne.
Comment
-
-
Trzcianka byłaby nienajgorsza.
Kiedyś byłem tam: http://www.solar.pti.pl/index.php?site=trzcianka_obiekt
Może być troszkę mało miejsc jak na nasze potrzeby, ośrodek na skraju lasu, tuż przy jeziorze. Jakieś 12 lat temu całkiem znośne, może się nawet teraz poprawiło, bo wcześniej to był ośrodek zakładowy, teraz to prywatne. Jest nawet sala bankietowaLast edited by albeertos; 2007-01-02, 15:55.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Czy już został wybrany konkretny browar, który będzie patronowal zlot? Jeżeli nie, to chyba jest jeszcze za wcześnie na takie propozycje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaCzy już został wybrany konkretny browar, który będzie patronowal zlot? Jeżeli nie, to chyba jest jeszcze za wcześnie na takie propozycje.
Żeby nie było sytuacji, że najpierw wybór browaru a potem imprezujemy na dworcu, albo w okolicy jest tylko jeden duży ośrodek z noclegami za 100 zł o głowyLast edited by Marusia; 2007-01-02, 16:56.
Comment
-
Comment