Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
Wyświetlenie odpowiedzi
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów [Czarnków] - fakty
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Koziolek Wyświetlenie odpowiedzico z osobnikami, które mogą mieszkać we własnym zakresie? Bo akurat tak się dobrze składa że w Trzciance mogę sobie pojedynczą miejscóweczkę załatwić
Niestety moja praca ( ze względu na żonę nieprzychyną moich byłych jak i obecnych zainteresowań -postaram sie na drugą stronę jeziora wlecieć (OSIR) Jeżeli ma ktoś ochotę oraz chce pare rzeczy z Trzcianki -(browaru) osobiscie dotknąć to zapraszam do siebie -do 13;00 a pózniej po 18;00 -W Osirze mozna sie spytac o mnie-Tomasz Jurczyk. W centrum miasta prowadze kwiaciarnie ,,FLORA" pracuję z żona to tez bedzie w temacie. U Nas klimat ciepły Jak ktos chce to posiadam niezłą działkę z mozliwością rozbicia namiotu!!Działka za free ale bez WC -chyba ze za płotem Tylko nie na trawieBo mnie małżonka zabije!Nie jestem juz birofilem ale piwo ze swojego regionu musi być! Bo mnie małżonka zabije.Ten zamek w opisie to dyskoteka. Lepiej idzcie na piwo do Łabedzia -to przed OSIR-em na plazy.Nie serwują Czarnkowskiego ale widoki z tarasu nad jezioro sa super. Zainteresowanym mogę pokazac były (zapadniety) choć niewskazane to idzie tam wleżć -Browar w Pile.Niestety ale za paliwo musicie mi zwrócić.Wszelkie Pytania na Pw lub na tomasz.jurczyk.@wp.pl
Comment
-
-
Zaliczki już prawie wszystkie pospływały, za co Wam bardzo dziękuję, choć nie ukrywam że parę niedobitków jednak jeszcze zostało
Teraz jeszcze BARDZO BARDZO BARDZO PROSZĘ SPRAWDZIĆ SWOJE ZGŁOSZENIE NA LIŚCIE CZY ZAWIERA ZAMÓWIONE PRZEZ CIEBIE "świadczenia" I W PRZYPADKU WYKRYCIA BŁĘDÓW DAĆ MI ZNAĆ NA PW.
LISTA:
Czekam na zgłoszenia błędów do 10.VIII.2007r. do godz. 12:00. Brak zgłoszenia uznaję jako potwierdzenie że wpisy nie zawierają błędów.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJeszcze jedna sprawa - osoby które na Zlot wybierają się po raz pierwszy - poproszę Was o dopłatę do zaliczki reszty kwoty - do 1. września włącznie. Proszę nie traktować tego jako brak zaufania, po prostu chciałbym uniknąć pewnych zgrzytów związanych z większym prawdopodobieństwem rezygnacji świeżozlotowców w ostatniej chwili, bo wtedy nie ma już zbytnio szans na znalezienie zastępstwa a zapłacić trzeba za wszystko (a wierzcie mi, nieźle to podnosi adrenalinkę ).
Do jakiej kwoty należy zrobić "dozaliczkową" dopłatę?
Czy do obowiązkowych haraczowych 95 zł. , czy powiększoną o 20 zł. w przypadku opcji koszulkowej?- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwosz Wyświetlenie odpowiedziA co ze zniżkami na PKP ?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Zniżki na bilety - PKP Przewozy Regionalne
Udało się! Dzięki przychylności OZPR Opole - odebrałem już zniżki na bilety kolejowe.
Wszyscy chętni, a jest ich trochę są proszeni o przesłanie adresu oraz liczby potrzebnych zniżek do mnie na PW.
zniżki mają następującą ważność:
wyjazd do Trzcianki:
od 05.IX.2007 do 07.IX.2007
powrót z Trzcianki:
od 09.IX.2007 do 11.IX.2007
Dotyczą tylko przejazdów pociągami osobowymi/pospiesznymi PKP PR.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Do raportu wzywam osoby:
Kosta72; hubcio; anteks; krizizzy; Pifofar; huanghua*;
nie otrzymałem Waszych zaliczek, nie odpowiadacie na PW/maile w tej sprawie więc nie wiem co mam z Wami zrobić (tzn. wiem, ale boje się napisać )- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Odpowiedziałem na PW i odpowiem tu "tysz":
Zaraz wykonam kalkulację i wysyłam kasiorę. Howgh.
Ino niech odnajdę wątki "komu, gdzie i ile".Ostatnia zmiana dokonana przez huanghua; 2007-08-12, 09:29.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Ino niech odnajdę wątki "komu, gdzie i ile".W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziKasiora poszła.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Dopłata dla pierwszozlotowców:
2007.08.13. 10:15 - poprawka kwoty - coś pokiełbasiłem przy wyliczeniach. pierwsza wpłata dotyczyła 1 noclegu i połowy opłaty za ognisko sobotnie.
Kwota jaką powinny dopłacić zlotowe świeżynki* (czyli osoby które nie były jeszcze nigdy na Zlocie BrowarBizowym) w ramach zaliczki:
to:
35zł - za drugi nocleg
+7.50zł - ognisko sobotnie
+10zł - autokar
razem:
52,50zł
Odliczoną kwotę poproszę przelać na mój PRYWATNY rachunek bankowy do 1 września 2007:
80 1140 2004 0000 3402 3498 2973
Artur Szudrowicz
ul. Fieldorfa 4b/903
45-264 Opole
W tytule wpłaty proszę podać swój browarbizowy pseudonim/nick żebym wiedział dokładnie o kogo chodzi!
z góry dziękuję za wpłaty do 1 września 2007!
info o tym czy dodatkowa zaliczkę otrzymałem będę umieszczał na liście powyżej - w odstępach mniej więcej 2-3 dniowych, więc proszę o cierpliwość.
Gdyby opłaty za ognisko/autokar okazały się być niższe niż wskazane - nadpłata zostanie zwrócona już na miejscu.
* wiem że do świeżaków łapią się także osoby z którymi wspólnie imprezowaliśmy wielokrotne i nie mam żadnych podstaw by twierdzić że jakoś będą chciały się wykręcić z imprezy, to bardzo bym prosił o przyjęcie z pokorą niniejszego zarządzenia, dla świętego spokoju admino-skarbnika, który już amby dostaje w biurokracji zlotowej- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
coś mi się nie zgadza w rachunkach,
jako świeżonka liczę następująco :
cały zlot kosztuje 95 zł (2 noclegi + ognisko + autokar) + 20 zł koszulka
zapłaciłem już 42,50 zaliczki + 20 zł za koszulkę
nie rozumiem dlaczego mam teraz dopłacić 60 zł przecie zapłaciłem już za połowę siedzenia w autokarze i za połowę swojej części ogniska (jeżeli tak to można nazwać )
czy nie wystarczy że dopłacę to czego brakuje czyli 42,50 ??
chyba że opłaty dla świeżaka są większe ale o tym wcześniej nic nie było ....
z góry dzieki za odpowiedz
pozdrawiam
piotr
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedzicoś mi się nie zgadza w rachunkach,
jako świeżonka liczę następująco :
cały zlot kosztuje 95 zł (2 noclegi + ognisko + autokar) + 20 zł koszulka
zapłaciłem już 42,50 zaliczki + 20 zł za koszulkę
nie rozumiem dlaczego mam teraz dopłacić 60 zł przecie zapłaciłem już za połowę siedzenia w autokarze i za połowę swojej części ogniska (jeżeli tak to można nazwać )
czy nie wystarczy że dopłacę to czego brakuje czyli 42,50 ??
chyba że opłaty dla świeżaka są większe ale o tym wcześniej nic nie było ....
z góry dzieki za odpowiedz
pozdrawiam
piotr
Comment
-
Comment