Dla zainteresowanych - jedna osoba. Zwalnia się moje miejsce. Szczegóły - wpłata zaliczki = mojej wpłacie za udział - na pw lub email.
pozdrawiam
Stolp
Zbieramporcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska Szukam e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA: https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
Kosta72 i krizizzy (wraz z os. towarzyszącymi) - wypadacie z listy głównej. byliście na Forum po tym jak umieszczałem informację o wpłatach zaliczki i po ustaleniach indywidualnych. wysyłałem potem do Was PW/emaile - niestety bez odzewu.
o ile ciągle jeszcze możecie wziąć udział w imprezie (wyłącznie po wcześniejszym uzgodnieniu szczegółów ze mną) to koszulki do Was nie trafią, bo zamówienie zostało wysłane.
hubcio po oględzinach dostał status MIA* (od 30.VI) dlatego ma jeszcze szansę
Witam.No niestety 07.09(piątek)muszę byc w pracy .Czy mogę przyjechać w sobotę rano na zlot?(wiem,że opuszczą mnie wiele ciekawych atrakcji) .PZDR
powinno dać radę (choć to już zależy o której dotrzesz), wycieczka do browaru będzie organizowana logistycznie na 3 tury. prześlij mi swój nr tel na PW i zanotuj sobie mój nr na wszelki wypadek: 501334290
Jutro wysyłam zniżki do osób które się do mnie zgłosiły z adresem na PW. Większe ilości zniżek będą w tych miastach dostępne (mam nadzieję ) u Forumowiczów:
Wrocław - Jerzy (już są)
Kraków - Marcinka
Warszawa - Infam
jeśli są jakieś osoby które chcą otrzymać zniżki a są spoza ww miast i nie otrzymały ode mnie potwierdzenia wysyłki zniżek na PW - niechaj odezwą się do mnie (również na PW) z adresem, abym mógł owe zniżki wysłać.
Comment