Witam.Jak już z lądujecie po zwiedzaniu browaru do OSIR-u to na odległość rzutu kuflem) Jest boisko a na nim w sobotę będzie ,, ZAKOŃCZENIE LATA" O godzinie 18;00 wystąpi Trzcianecka kapela NEO -oto link do teledysku tej kapeli-http://www.neoband.eu/mp3.html o 18,30 wystąpi zaś ANASTASIS niestety nie wiem co gra. O 20,30-2;00 znając nasze realia bedzie wam na kortach tenisowych przygrywała typowa ,,potupajka'' .Wszystkie te miejsca widać z okien OSIRU .W takim razie miłej nocy życzy HerrFlaszka czyli Tomek z Trzcianki.
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów [Czarnków] - fakty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziJak nie będzie chętnych na zwiedzanie o 9-tej, to pojadę sam i łamiąc swoje zasady, wypiję wszelkie piwo w browarze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJak takie towarzycho, to może i ja dam radę
Comment
-
-
Dla tych co jeszcze czytają:
grochówka 6 zł
obiad 10 zł
piwo 25 zł
Prosimy posiadać drobne przy sobie.
Postępujemy wg zasady z dychy nie wydajemy.
Naczelnik co prawda Cię, ale słoneczko niech nam poświeci. Trochę późne to zamówienie, ale wierzę w Ciebie, chłopie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
SprobujemyPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
zwyczajowo o 7:00 wstaję bo moje futra chcą żreć i drą ryja..... więc mogę też wstać na wcześniejsze zwiedzanie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrrat Wyświetlenie odpowiedziNiespodzianka--mamy do degustacji 50 l. niepasteryzowanego Koźlaka od .....wiadomo kogo.
Dzięki SimonW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrrat Wyświetlenie odpowiedziNiespodzianka--mamy do degustacji 50 l. niepasteryzowanego Koźlaka od .....wiadomo kogo.Pozdrawiam
dj
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowski Wyświetlenie odpowiedziNie wypijcie calego kega do 21, prosze
W zeszlym roku zdazylem zobaczyc puste beczki
A na Zlocie bylem od samego poczatku...chwila nieuwagi i po zawodachPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedziUspokoje Cie troche.
W zeszlym roku zdazylem zobaczyc puste beczki
A na Zlocie bylem od samego poczatku...chwila nieuwagi i po zawodachToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Wnioskuje o odlanie koźlaka dla mnie i pirackiejmuzy do peta 5L po mineralce
Kur... będę pewnie siedział w tym samochodzie i usychał za kułkiem
PS. Jeszcze w pracy..Ostatnia zmiana dokonana przez DanielJakubowski; 2007-09-07, 13:34.Pozdrawiam
dj
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowski Wyświetlenie odpowiedziWnioskuje o odlanie koźlaka dla mnie i pirackiejmuzy do peta 5L po mineralce
Kur... będę pewnie siedział w tym samochodzie i usychał za kułkiem
PS. Jeszcze w pracy..Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
Comment