Jak co roku po zlocie pada pytanie: gdzie następnym razem? Sugeruję trzymać się wyników ankiety i zlokalizować zlot w Zawierciu. No chyba, że są inne ciekawsze propozycje
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów [Czarnków] - fakty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJak co roku po zlocie pada pytanie: gdzie następnym razem?"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJak co roku po zlocie pada pytanie: gdzie następnym razem? Sugeruję trzymać się wyników ankiety i zlokalizować zlot w Zawierciu. No chyba, że są inne ciekawsze propozycjeŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziMusiałbym zmienić status na admina
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziDo roboty, chłopie!Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziPodaj konto na które wpłacać zaliczkę- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
i napisałbyś wreszcie dlaczego tyle bulimy i za co właściwie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jak to za co???
Zamek w Ogrodzieńcu trzeba odbudować.
Brać forumowa musi godnie mieszkać.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzii napisałbyś wreszcie dlaczego tyle bulimy i za co właściwiePoszukuję
Comment
-
-
Po zlocie - chyba już można podsumować
Trochę późno się tu zgłaszam Ale miałem swe powody.
Nasz Zlot chyba już tradycyjnie można uznać za nudny a może wręcz ultranudny. Pewnie dlatego że była to niemiłosiernie długa noc z piątku na poniedziałek. Jedynie posiadacze czerwonych koszulek jakoś to pewnie pozytywnie wspominają
A zbierając do gara wszystkich pomagaczy bez udziału których ten Zlot byłby zapewne ekscytujący i rozrywkowy - chcielibyśmy z Maggykiem podziękować w szczególności następującym osobnikom odpowiedzialnym za wypełnienie tych kilku dni przepastną nudą:
- p. Oświecimskiemu i p. technolog z browaru Czarnków za przyjęcie nas w browarze oraz użyczenie sprzętu do rozlewu piwa, dostawę tegoż piwa w ilościach wystarczających dla nas
- Sławkowi z poznańskiego klubu Proletaryat (na forum jako I_sekretarz) za umożliwienie dojazdu do Czarnkowa i z powrotem - pięknym ogórem, prowadzonym przez cierpliwego pana Leszka, któremu także oczywiście jesteśmy wdzięczni za okazaną troskę i stoicki spokój przy n-tym wykonywaniu zdjęć kolejnych Forumowiczów za kierownicą.
- z OSiRu Trzcicanka: p. Burakowskiemu, szefowej kuchni - p. Małgorzacie, obsłudze hotelu i restauracji oraz p. Zenkowi, który ratował nas wielokrotnie pomocną dłonią z opresji typu podłączanie butli z CO2, wynajdywanie pełnych butli CO2, odnajdowanie drewna do ognicha i innych pomocnych czynności.
- Piwa0 - za pomoc w zlokalizowaniu ośrodka i wstępne rozpoznanie na miejscu,
- Jasiowi_piwoszowi i wyznaczonym przezeń pomocnikom - za dopilnowanie i chowanie sprzętów długo po tym jak admin już odpadał
- Piotrratowi za dostawę Amberowskiego Koźlaka w beczkach od dziada_borowego
- e-prezesowi za zorganizowanie beczki ze Smoczą Głową, która prawie mnie złamała w Tułowicach
- wszystkim wyżej nie wymienionym z imienia pomocnikom :* - byłem tak zakręcony że część spraw uleciała mi z głowy
- wszystkim Zlotowiczom za przyjazd, uczestnictwo, zastosowanie się do regulaminu, wypłacalność i takie tam
- nieobecnym ciałem za kontakt telefoniczny
- PKP PR o. w Opolu - za zorganizowanie zniżek PKP
- władzom miasta Trzcianka za zorganizowanie dla nas meczu, dożynek i innych nieprzewidzianych wcześniej atrakcji
na pewno pominąłem kogoś, więc zanim prześlesz mi wąglika w anonimowo zaadresowanym liście - daj mi znać, zawsze jest czas na poprawienie się
na koszulkach zlotowych zagościł następujący wzór:
Ok, chyba tyle chciałem teraz zakomunikować
Aha, po przeliczeniu wszystkich wpływów od Was za Zlot - wyszło że zebrałem sumarycznie ok. 420 zł więcej za piwo niż wynosiła w rzeczywistości poniesiona kwota.
Myślę że ww. kwotę przeznaczy się na poczet przyszłego zlotu jeśli tylko rozliczą się ze mną te osoby, które zapomniały dać mi znać że nie przyjadą, a za które zapłaciłem częściowo ze swoich funduszy a resztę pokryłem z owej nadwyżki piwnej. Mam nadzieję że jednak zapominalscy wezmą się w garść, i rozliczą się ze mną, zanim wpiszę ich w czerwonym notatniku w sekcji &*^@#*^
no to wsjo do zobaczenia na Zlocie numer 7 - choć tylko najprawdopodobniej w Zawierciu, ale za to na pewno 12-13-14 września 2008 (e-prezes, szykuj się ;-)
choć oczywiście mam nadzieję że Wasze mordki zobaczę wcześniej i to nie jako zlotowy księgowy )- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Aha, no i oczywiście co zrobilibyśmy bez paczki od Dyrektora z gdańskiego sklepu z piwem Smak, który zamiast siebie w karton zapakować - podesłał w nim gadgety czapeczkowe i inne ciekawostki.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Poprawka! Sklep "Smak" ma swoją siedzibę w Gdańsku a nie w Gdyni.
Comment
-
Comment