2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów [Czarnków] - fakty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19274

Jak co roku po zlocie pada pytanie: gdzie następnym razem? Sugeruję trzymać się wyników ankiety i zlokalizować zlot w Zawierciu. No chyba, że są inne ciekawsze propozycje

Comment

• dzidek1960
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.01
      • 1548

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
      Jak co roku po zlocie pada pytanie: gdzie następnym razem?
      Niektórzy jeszcze nie powrócili ze Zlotu do domu a e-prezes już myśli o następnym. Czy niemało Ci już tej nudy?
      "Ma jednak kraj polski napój warzony
      z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
      piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
      do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
      mieszkańców, lecz i cudzoziemców
      wybornym smakiem"
      Jan Długosz, Historie Piwne
      Moja strona www w początkowym okresie budowy

Comment

• e-prezes
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2002.05
        • 19274

mało, mało i już szykuje pourlopowe atrakcje, by sobie przedłużyć tę nudę

Comment

• Maggyk
          Szara Adminiscjencja
          🍼
          • 2004.05
          • 5618

Jak co roku po zlocie pada pytanie: gdzie następnym razem? Sugeruję trzymać się wyników ankiety i zlokalizować zlot w Zawierciu. No chyba, że są inne ciekawsze propozycje
          Gratulujemy - właśnie zostałeś organizatorem 7 zlotu Browar.biz.
          Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
          Piwo domowe -
          Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
          PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• e-prezes
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2002.05
            • 19274

Musiałbym zmienić status na admina

Comment

• Małażonka
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.03
              • 4602

Musiałbym zmienić status na admina
              A gucio, Admin pozostaje Adminem, a Organizator - Organizatorem. Do roboty, chłopie!

Comment

• Bombadil13
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2005.05
                • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedzi
                Do roboty, chłopie!
                Podaj konto na które wpłacać zaliczkę
                Poszukuję

Comment

• sergioP
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2005.09
                  • 1271

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedzi
                  Podaj konto na które wpłacać zaliczkę
                  I w jakiej wysokości.
                  - Wiesz Luciu, co ci powiem?
                  - ???
                  - ...napiłbym się piwa.

------------------------------------------
                  Dzień dobry panu.
                  Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.

Comment

• ART
                    mAD'MINd
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.02
                    • 23975

i napisałbyś wreszcie dlaczego tyle bulimy i za co właściwie
                    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• MarcinKa
                      Major Piwnych Rewolucji
                      🍼🍼
                      • 2005.02
                      • 2736

Jak to za co???
                      Zamek w Ogrodzieńcu trzeba odbudować.
                      Brać forumowa musi godnie mieszkać.
                      To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• Bombadil13
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2005.05
                        • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                        i napisałbyś wreszcie dlaczego tyle bulimy i za co właściwie
                        czyżbyś coś przed nami ukrywał ?
                        Poszukuję

Comment

• e-prezes
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2002.05
                          • 19274

A co ja Wam będę opowiadał, nie będzie niespodzianki
                          A już serio... pytanie brzmi: ile i dlaczego tak drogo?
                          Nie pytamy za co!

Comment

• ART
                            mAD'MINd
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2001.02
                            • 23975

Po zlocie - chyba już można podsumować

Trochę późno się tu zgłaszam Ale miałem swe powody.

Nasz Zlot chyba już tradycyjnie można uznać za nudny a może wręcz ultranudny. Pewnie dlatego że była to niemiłosiernie długa noc z piątku na poniedziałek. Jedynie posiadacze czerwonych koszulek jakoś to pewnie pozytywnie wspominają

A zbierając do gara wszystkich pomagaczy bez udziału których ten Zlot byłby zapewne ekscytujący i rozrywkowy - chcielibyśmy z Maggykiem podziękować w szczególności następującym osobnikom odpowiedzialnym za wypełnienie tych kilku dni przepastną nudą:

- p. Oświecimskiemu i p. technolog z browaru Czarnków za przyjęcie nas w browarze oraz użyczenie sprzętu do rozlewu piwa, dostawę tegoż piwa w ilościach wystarczających dla nas
                            - Sławkowi z poznańskiego klubu Proletaryat (na forum jako I_sekretarz) za umożliwienie dojazdu do Czarnkowa i z powrotem - pięknym ogórem, prowadzonym przez cierpliwego pana Leszka, któremu także oczywiście jesteśmy wdzięczni za okazaną troskę i stoicki spokój przy n-tym wykonywaniu zdjęć kolejnych Forumowiczów za kierownicą.
                            - z OSiRu Trzcicanka: p. Burakowskiemu, szefowej kuchni - p. Małgorzacie, obsłudze hotelu i restauracji oraz p. Zenkowi, który ratował nas wielokrotnie pomocną dłonią z opresji typu podłączanie butli z CO2, wynajdywanie pełnych butli CO2, odnajdowanie drewna do ognicha i innych pomocnych czynności.
                            - Piwa0 - za pomoc w zlokalizowaniu ośrodka i wstępne rozpoznanie na miejscu,
                            - Jasiowi_piwoszowi i wyznaczonym przezeń pomocnikom - za dopilnowanie i chowanie sprzętów długo po tym jak admin już odpadał
                            - Piotrratowi za dostawę Amberowskiego Koźlaka w beczkach od dziada_borowego
                            - e-prezesowi za zorganizowanie beczki ze Smoczą Głową, która prawie mnie złamała w Tułowicach
                            - wszystkim wyżej nie wymienionym z imienia pomocnikom :* - byłem tak zakręcony że część spraw uleciała mi z głowy
                            - wszystkim Zlotowiczom za przyjazd, uczestnictwo, zastosowanie się do regulaminu, wypłacalność i takie tam
                            - nieobecnym ciałem za kontakt telefoniczny
                            - PKP PR o. w Opolu - za zorganizowanie zniżek PKP
                            - władzom miasta Trzcianka za zorganizowanie dla nas meczu, dożynek i innych nieprzewidzianych wcześniej atrakcji

na pewno pominąłem kogoś, więc zanim prześlesz mi wąglika w anonimowo zaadresowanym liście - daj mi znać, zawsze jest czas na poprawienie się

na koszulkach zlotowych zagościł następujący wzór:

Click image for larger version

Name:	zlot_2007.gif
Views:	1
Size:	22,6 KB
ID:	2024243

Ok, chyba tyle chciałem teraz zakomunikować

Aha, po przeliczeniu wszystkich wpływów od Was za Zlot - wyszło że zebrałem sumarycznie ok. 420 zł więcej za piwo niż wynosiła w rzeczywistości poniesiona kwota.

Myślę że ww. kwotę przeznaczy się na poczet przyszłego zlotu jeśli tylko rozliczą się ze mną te osoby, które zapomniały dać mi znać że nie przyjadą, a za które zapłaciłem częściowo ze swoich funduszy a resztę pokryłem z owej nadwyżki piwnej. Mam nadzieję że jednak zapominalscy wezmą się w garść, i rozliczą się ze mną, zanim wpiszę ich w czerwonym notatniku w sekcji &*^@#*^

no to wsjo do zobaczenia na Zlocie numer 7 - choć tylko najprawdopodobniej w Zawierciu, ale za to na pewno 12-13-14 września 2008 (e-prezes, szykuj się ;-)

choć oczywiście mam nadzieję że Wasze mordki zobaczę wcześniej i to nie jako zlotowy księgowy )

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• ART
                              mAD'MINd
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.02
                              • 23975

Aha, no i oczywiście co zrobilibyśmy bez paczki od Dyrektora z gdańskiego sklepu z piwem Smak, który zamiast siebie w karton zapakować - podesłał w nim gadgety czapeczkowe i inne ciekawostki.

Comment

• abernacka
                                🥛🥛🥛🥛
                                • 2003.12
                                • 10862

Poprawka! Sklep "Smak" ma swoją siedzibę w Gdańsku a nie w Gdyni.
                                Piwna turystyka według abernackiego

Comment

Przetwarzanie...
                                X