2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów [Czarnków] - fakty

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23975

no przecież napisałem
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• abernacka
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.12
      • 10862

Tee, cwaniak
      Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Maggyk
        Szara Adminiscjencja
        🍼
        • 2004.05
        • 5618

Artowi na pewno chodziło, że sklep jest głeboko zakorzeniony w sercu takiego jednego Gdynianina, ale ten się oburzył i lipa
        Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
        Piwo domowe -
        Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
        PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• ART
          mAD'MINd
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2001.02
          • 23975

chciałbym w tym temacie przypomnieć pięciu zapominalskim, że mają się ze mną rozliczyć za Zlot. Nie chcę nikogo z zaległościami wymieniać z nicka ale jeśli nie będziecie nawet raczyć odpowiedzieć na moje PW sprzed miesiąca, to się pogniewamy

Chodzi tu właściwie przede wszystkim o osoby które nie dojechały na Zlot, a które nie dały mi znać że ich nie będzie i trzeba było za nie zapłacić częściowo z wspólnej kasy.

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Marusia
            Marszałek Browarów Rzemieślniczych
            🍼🍼
            • 2001.02
            • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
            chciałbym w tym temacie przypomnieć pięciu zapominalskim, że mają się ze mną rozliczyć za Zlot. Nie chcę nikogo z zaległościami wymieniać z nicka ale jeśli nie będziecie nawet raczyć odpowiedzieć na moje PW sprzed miesiąca, to się pogniewamy

Chodzi tu właściwie przede wszystkim o osoby które nie dojechały na Zlot, a które nie dały mi znać że ich nie będzie i trzeba było za nie zapłacić częściowo z wspólnej kasy.
            Jako, że Art jest jak zwykle uprzejmy i delikatny, a ja nie, to dodam, że się pogniewamy wszyscy, którzy zapłaciliśmy za te osoby brakującą kasę, czyli wszyscy Zlotowicze.

No i oczywiście podejrzewam, że konsekwencją będzie szlaban na Zloty
            Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2007-10-09, 09:55.
            www.warsztatpiwowarski.pl
            www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• pirackamuza
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.12
              • 1908

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
              (...)się pogniewamy wszyscy, którzy zapłaciliśmy za te osoby brakującą kasę, czyli wszyscy Zlotowicze.
              To dlatego tak dużo płaciłem?
              No to już się gniewam
              ART! nazwiska! adresy! kontakty!
              Toruń przeprasza za Radio Maryja
              www.bobofruty.pl

Comment

• ART
                mAD'MINd
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2001.02
                • 23975

Aha, dla rozluźnienia jeszcze zapomniane podziękowania dla Alchemycha i Mychy za beczułkę domowego koźlaczka jeśli dobrze pamiętam

Comment

• MarcinKa
                  Major Piwnych Rewolucji
                  🍼🍼
                  • 2005.02
                  • 2736

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                  ...
                  - Piotrratowi za dostawę Amberowskiego Koźlaka w beczkach od dziada_borowego
                  ...
                  Robię porządki w moim DP i chciałem ustalić w jakiej wersji był ten Koźlak (zwykły, niepasteryzowany, niefiltrowany???). Jak ktoś pamięta to proszę o info.
                  Dzięki.
                  To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• abernacka
                    Generał Wszelkich Fermentacji
                    🥛🥛🥛🥛
                    • 2003.12
                    • 10862

Podpowiem tobie, wszystkie piwa beczkowe z Bielkówka są niepasteryzowane.
                    Piwna turystyka według abernackiego

Comment

Przetwarzanie...
                    X