no przecież napisałem
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów [Czarnków] - fakty
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
-
Artowi na pewno chodziło, że sklep jest głeboko zakorzeniony w sercu takiego jednego Gdynianina, ale ten się oburzył i lipaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
chciałbym w tym temacie przypomnieć pięciu zapominalskim, że mają się ze mną rozliczyć za Zlot. Nie chcę nikogo z zaległościami wymieniać z nicka ale jeśli nie będziecie nawet raczyć odpowiedzieć na moje PW sprzed miesiąca, to się pogniewamy
Chodzi tu właściwie przede wszystkim o osoby które nie dojechały na Zlot, a które nie dały mi znać że ich nie będzie i trzeba było za nie zapłacić częściowo z wspólnej kasy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzichciałbym w tym temacie przypomnieć pięciu zapominalskim, że mają się ze mną rozliczyć za Zlot. Nie chcę nikogo z zaległościami wymieniać z nicka ale jeśli nie będziecie nawet raczyć odpowiedzieć na moje PW sprzed miesiąca, to się pogniewamy
Chodzi tu właściwie przede wszystkim o osoby które nie dojechały na Zlot, a które nie dały mi znać że ich nie będzie i trzeba było za nie zapłacić częściowo z wspólnej kasy.
No i oczywiście podejrzewam, że konsekwencją będzie szlaban na ZlotyOstatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2007-10-09, 09:55.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi(...)się pogniewamy wszyscy, którzy zapłaciliśmy za te osoby brakującą kasę, czyli wszyscy Zlotowicze.
No to już się gniewam
ART! nazwiska! adresy! kontakty!Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Aha, dla rozluźnienia jeszcze zapomniane podziękowania dla Alchemycha i Mychy za beczułkę domowego koźlaczka jeśli dobrze pamiętam- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi...
- Piotrratowi za dostawę Amberowskiego Koźlaka w beczkach od dziada_borowego
...
Dzięki.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Podpowiem tobie, wszystkie piwa beczkowe z Bielkówka są niepasteryzowane.
Comment
-
Comment