Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mistrzu
Wyświetlenie odpowiedzi
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów [Czarnków] - kto się wybiera
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziArt już gdzieś pisał, że mamy zająć 80 miejsc w ośrodku, żeby utrzymać ofertę cenową, więc jeśli będzie nas poniżej 80 osób, a ktoś zamieszka gdzie indziej, to rozumiem, że będzie musiał pokryć koszty noclegu w ośrodku też.
Niemniej jednak rozumiem Marusiu, że jeżeli będzie nas zakwaterowanych mimo wszystko mniej niż 80 osób to i tak nie możemy liczyć na zniżkę i ewentualna "dezercja noclegowa" nie będzie musiała wiązać się z kosztami?Last edited by Mistrzu; 2007-06-13, 14:39.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mistrzu Wyświetlenie odpowiedziOczywiście, nie mam nic przeciwko zakwaterowaniu w pokoju wieloosobowym bo zawsze trafiałem na super towarzystwo , chociażby jak na poprzednim zlocie gdzie niby miałem zagwarantowaną dwójkę .
Niemniej jednak rozumiem Marusiu, że jeżeli będzie nas zakwaterowanych mimo wszystko mniej niż 80 osób to i tak nie możemy liczyć na zniżkę i ewentualna "dezercja noclegowa" nie będzie musiała wiązać się z kosztami?
Nie zmuszę Cię do mieszkania w tym samym ośrodku, ale przy takich postawach nie widze sensu organizowania zlotu. W końcu przecież możemy sie umówic za rok, że pojedziemy w terminie X do miasta Y i przy okazji zwiedzimy browar Z. tylko czy na pewno nam to wyjdzie, jak każdy noclegi, piwo, zwiedzanie będzie załatwiał sam.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
LP.?? Seta
noclegi - pt-sob + sob-nd
wielkość pokoju - 2 os.
grochówa w piątek - TAK
posiłek typu polski obiad w sobotę - TAK
koszulka - XL
zniżka PKP - TAK
czy rozważasz zostać na dłużej TAK
LP.?? Łysa
noclegi - pt-sob + sob-nd
wielkość pokoju - 2 os.
grochówa w piątek - TAK
posiłek typu polski obiad w sobotę - TAK
koszulka - nie
zniżka PKP - TAK
czy rozważasz zostać na dłużej TAKWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Ludzie nie wpisujcie już w wielkości pokoju dwójki, bo te już dawno są przydzielone.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Kogucik i spółka, która deklarowała chęć uczestnictwa na Giełdzie w Żywcu proszona jest o zadeklarowanie się ostatecznie w tym temacie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziKogucik i spółka, która deklarowała chęć uczestnictwa na Giełdzie w Żywcu proszona jest o zadeklarowanie się ostatecznie w tym temacie.
To ja się piszę. Ja i 3 osoby towarzyszące: żona (pełnoletnia) + Agatka (5 lat) i Adaś (1,5 roku). Wiek dzieci w momencie rozpoczęcia zlotu. To deklaracja wstępna. A to dlatego, że dzieciaki chorowite są baaaardzo. Właśnie chorują.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziMoja spółka (z o.o.) jest właśnie w stanie rozwiązywania (czy jak to się nazywa).
To ja się piszę. Ja i 3 osoby towarzyszące: żona (pełnoletnia) + Agatka (5 lat) i Adaś (1,5 roku). Wiek dzieci w momencie rozpoczęcia zlotu. To deklaracja wstępna. A to dlatego, że dzieciaki chorowite są baaaardzo. Właśnie chorują.Last edited by Maggyk; 2007-06-19, 18:38.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziZlot jest wyłącznie dla osób pełnoletnich, nie wiesz tego?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banaszek Wyświetlenie odpowiedziWiem. Teraz. No to zapiszcie mnie. I liczcie się z kłopotami związanymi z przebywaniem w moim towarzystwie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziKoszulka 3XXXL, skoro nic nie piszesz
Comment
-
-
nick - huanghua
noclegi - pt-sob + sob - niedz
wielkość pokoju - obojętna
grochówka - tak
obiad - tak
koszulka - L
zniżki PKP - TAKW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
Comment