2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów [Czarnków] - kto się wybiera
Collapse
X
-
-
Comment
-
Niekoniecznie, za LeszkaO zgłoszenie wypełnił już Brzeczka. Rozumiem Leszku, ze będziesz z żoną i z kimś jeszcze? TA reszta danych jest zgodna z tym postem:
Ja uzupełnię za Leszka O, bo to mój sąsiad, a on jest poza miastem:
Nick: LeszekO + 1 (żona)
noclegi - pt-sob + sob-nd
wielkość pokoju - bez różnicy
grochówa w piątek - TAK
posiłek typu polski obiad w sobotę - TAK
koszulka - M uzupełniłam z postu poniżej
zniżka PKP - NIE
czy rozważasz zostać na dłużej - NIE
Nick: LeszekO + 2 (Krzysztof Rzuczkowski)
wielkość pokoju - bez różnicy
grochówa w piątek - TAK
koszulka - XXL
zniżka PKP - NIE
czy rozważasz zostać na dłużej - NIE
Przyjedziemy razem.Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2007-07-03, 08:22.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Mam nadzieję, że jeszcze się załapiemy ???
LP ?. Budvar
noclegi - pt-sob |+ sob-nd
wielkość pokoju - 3,4,6 os.
grochówa w piątek - TAK
koszulka - NIE
zniżka PKP - NIE
czy rozważasz zostać na dłużej NIE
LP ?. Pancernik
grochówa w piątek - TAK
koszulka - NIE
zniżka PKP - NIE
czy rozważasz zostać na dłużej NIE
LP ?. Pułkownik_Zuber
grochówa w piątek - TAK
koszulka - NIE
zniżka PKP - NIE
czy rozważasz zostać na dłużej NIEComment
-
Dzisiaj na sekundę spotkałem ANDA69 i mówił, że chciałby jechać ale nie miał neta. Powinien dziś/jutro się zapisac.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
LP 101??? (Sierota, dłużej zwlekać nie mógł)
Nick: Ark
wielkość pokoju - wsio rawno, jak będzie trzeba, to gdzieś na ganku
grochówa w piątek - TAK
koszulka - XXL
zniżka PKP - TAK
czy rozważasz zostać na dłużej NIEDick Laurent is dead.Comment
-
Widzę, że lista robi się pełna, i jeżeli tak jest, to możemy wystąpić w rezerwach.
Nick: endrio
wielkość pokoju - dwójka lub obojętnie
grochówa w piątek - tak
posiłek typu polski obiad w sobotę - tak
koszulka - XL
zniżka PKP - tak
czy rozważasz zostać na dłużej - nie
Nick: moja żonka Renia
wielkość pokoju - dwójka lub obojętnie
grochówa w piątek - tak
posiłek typu polski obiad w sobotę - tak
koszulka - L
zniżka PKP - tak
czy rozważasz zostać na dłużej - nieComment
-
Nick: STOLP
wielkość pokoju - dowolna (>1)
grochówa w piątek - TAK
koszulka - NIE
zniżka PKP - TAK
czy rozważasz zostać na dłużej NIEZbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
Szukam e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
Comment
-
Stolp już siedzi na liście rezerwistów. Kolejne zgłoszenia także będą lądowały na liście rezerwowej.
Jeśli zwolnią się jakieś miejsca po osobach, które zadeklarowały się że przybędą - rezerwiści wedle kolejności zgłoszeń będą wpisywani na listę pewniaków.
Ograniczenie wynika z liczby miejsc w hotelu, pojemności autokaru i możliwości przyjęcia niewielkiej liczby gości w browarze Czarnków.
-----------------------
Wszystkich zgłoszonych, proszę o dokonanie wpłaty zaliczki zgodnie z postem:
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Stolp już siedzi na liście rezerwistów. Kolejne zgłoszenia także będą lądowały na liście rezerwowej.
Jeśli zwolnią się jakieś miejsca po osobach, które zadeklarowały się że przybędą - rezerwiści wedle kolejności zgłoszeń będą wpisywani na listę pewniaków.
Ograniczenie wynika z liczby miejsc w hotelu, pojemności autokaru i możliwości przyjęcia niewielkiej liczby gości w browarze Czarnków.
-----------------------
Wszystkich zgłoszonych, proszę o dokonanie wpłaty zaliczki zgodnie z postem:
Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
Szukam e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
Comment
-
Przy okazji dziękuję za pierwsze wpłaty!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!