cuda się zdarzają
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów [Czarnków] - kto się wybiera
Collapse
X
-
-
Po powrocie z giełdy w Grodzisku zastała mnie w domu smutna wiadomość. Moja firma tak troszczy się o mnie, że zapewniła mi atrakcyjny wyjazd daleko w Polskę. Tyle, że w terminie i kierunku, który absolutnie nie pozwoli mi przybyć do Czarnkowa.
Gdyby ktoś jeszcze chciał się wybrać na zlot, to moje miejsce na pewno będzie wolne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzijuż się nie odkręci, kasa poszła, zamówienie w toku. ale co, tak bez nadzoru przyjedziesz?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziLiczę, że się mną zaopiekujesz- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziLiczę, że się mną zaopiekujeszLast edited by Maggyk; 2007-09-03, 10:53.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzinawet gdy nie będziesz chciał?- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Witam szanownych forumowiczów !
właśnie się dowiedziałem ,że mogę pojechać na zlot sam w związku z powyższym zwalnia się jedno miejsce. Jakby był ktoś chętny to proszę na PW.
Druga sprawa to jadę na zlot autem z warszawy w piątek koło 11-12 jakby był ktoś chętny dotrzymać towarzystwa w podróży to zapraszam na PW najlepiej jakiś numer telefonu to oddzwonię
PozdrawiamZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Moje wolne miejsce już nieaktualne.
zgłosił się już chętny. Co do wyjazdu autem z warszawy mam jeszcze wolne miejsca gdyby był ktoś chętny zapraszam.Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
jeżeli jest to ktoś na miejsce Centonowej - to proszę o informację któz to jest.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arturzinio Wyświetlenie odpowiedzimoze ktos chce rzutem na tasme pojechac na moje miejsce (arturzinio). ja z powodow rodzinnych nie dam rady. moj tel 0-793 010939. zycze Deep Throats - arturzinioPozdrawiam
dj
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arturzinio Wyświetlenie odpowiedzi(...)zycze Deep Throats - arturzinioW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
Comment