Na niefiltrowanego Broka się piszę, Janów i owszem, bo obu nie piłem. Awaryjnie także EDIego.
VI Wielki Zlot Forumowiczów - giełda piwna
Collapse
X
-
To nowe Gościszewo mogłoby stać się przebojem.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziTo nowe Gościszewo mogłoby stać się przebojem."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziTo nowe Gościszewo mogłoby stać się przebojem.
Opakowanie i wykonanie rewelacyjne. Trzymam kciuki za zawartoscPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrrat Wyświetlenie odpowiedziNowe Gościszewo mogę zabrać ,tylko nie wiem na co będzie więcej chętnych na butelkowe czy beczkowe?mb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrrat Wyświetlenie odpowiedziNowe Gościszewo mogę zabrać ,tylko nie wiem na co będzie więcej chętnych na butelkowe czy beczkowe?
W niedzielę (02.09) będę przejeżdżał przez Zawiercie. Jeżeli ktoś chce coś z Zawiercia (np. ciemne do PETA )to proszę o info do jutra do ~21.00.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrrat Wyświetlenie odpowiedziNowe Gościszewo mogę zabrać ,tylko nie wiem na co będzie więcej chętnych na butelkowe czy beczkowe?
Ja będę miał ze sobą kilka butelek "srebrnoweselnego", czyli piwa będącego wariacją na temat - kolscha. Oraz prawdopodobnie po drodze zakupię kilka zodiakalnych lwów w KłodawieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziJa będę miał ze sobą kilka butelek "srebrnoweselnego", czyli piwa będącego wariacją na temat - kolscha. Oraz prawdopodobnie po drodze zakupię kilka zodiakalnych lwów w KłodawieLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Zabiorę kilka domowych wyrobów (milk stouta, IRA i może cosik jeszcze)
Czy mógłby ktoś dla mnie zabrać Komes Portera, Broka Portera, łódzkiego Portera albo/i Krajana Portera?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziZabiorę kilka domowych wyrobów (milk stouta, IRA i może cosik jeszcze)
Czy mógłby ktoś dla mnie zabrać Komes Portera, Broka Portera, łódzkiego Portera albo/i Krajana Portera?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham Wyświetlenie odpowiedziZaraz sprawdze czy komes jeszcze obok mnie występuje. Jedna buteleczka starczy??
Comment
-
Comment