Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham
Wyświetlenie odpowiedzi
VI Wielki Zlot Forumowiczów - giełda piwna
Collapse
X
-
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziTragedyja. Trudno, może ktoś inny dałby radę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham Wyświetlenie odpowiedziJutro zajrze w jeszcze jedno miejsce. Co prawda tam nie było ale obiecywali, że będzie. Od biedy w PiPie sprawdze.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziDo zlotu pozostały już tylko trzy tygodnie. Myślę, że już najwyższy czas zacząć ten temat.
Jako pierwszy proponuję kilka butelek Dworskiego z browaru EDI na wymiankę oraz zobowiązuję się przywieźć pozostałe ich piwka do degustacji. Muszę stwierdzić, że z biegiem lat p. Wilk nabiera doświadczenia i robi coraz lepsze warki.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Jakby ktoś coś chciał z Olsztyna............ to może jeszcze coś się znajdzie........
Comment
-
-
Mógłbym mieć parę Grudziądzów, jak byłby ktoś chętny (Gotyckie, Specjał, a nawet Rotmistrz - ale do tego chyba nikt się nie pali...). Także coś z Krajana (w tym Porter). No i wierzę, że w uda mi się przywieźć niefiltrowanego Kasztelana.
W razie co - Kujawiak. Wprawdzie koncernowy i już z Warki, a nie z Brzydgoszczy, ale na południu kraju nimaToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Mam możliwość wziąść jeszcze Mocne Miodowe z Jabłonowa gdyby ktoś chciał.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziZ chęcią reflektował bym na butelką Dworskiego i jeszcze jakieś. W zamian wszystko co z Krakowie (Relakspol, Stary Kraków, C.K. Browar) no i oczywiście co w sklepach.
Jak cos to z tego co wiem to Marusia ma jeszcze jedną but w lodówce to jak nie zatrzyma do sylfka to moze weźmie na zlot - butelka fajnie strzela i mogła by to być atrakcja
pozdrawiam
piotry
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedzi
Jak cos to z tego co wiem to Marusia ma jeszcze jedną but w lodówce to jak nie zatrzyma do sylfka to moze weźmie na zlot - butelka fajnie strzela i mogła by to być atrakcja
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziOraz prawdopodobnie po drodze zakupię kilka zodiakalnych lwów w Kłodawie
I nie bierz Classica bo strasznie kiepska warka wyszła, mocny zdecydowanie lepszy.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham Wyświetlenie odpowiedziZaraz sprawdze czy komes jeszcze obok mnie występuje. Jedna buteleczka starczy??Last edited by kony; 2007-09-03, 09:34.
Comment
-
-
Po niedawnych postach na temat Dworskiego otwarłem swoją butelkę i z przykrością muszę stwierdzić, że moje też było kwaśne. Co prawda szło je jeszcze wypić, nawet było czuć w smaku wyraźną goryczkę ale smakowało jak sok z niedojrzałych jabłek. Dlatego nie będę go zabierał na Zlot, chyba że ktoś wyraźnie o nie poprosi. W jego miejsce mogę przywieźć któreś z innych ich piw, w tym aromatyzowane po 5 zł. za butelkę."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Lukam po sklepach i widzę że w tej chwili w mojej okolicy nie ma nic interesującego. Nic wymiany nie będę miał jak tak dalej pójdzie.Last edited by adam16; 2007-09-03, 21:00.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziLukam po sklepach i widzę że w tej chwili w mojej okolicy nie ma nic interesującego. Nic wymiany nie będę miał jak tak dalej pójdzie.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
Comment