Bury_wilk raczy dworować? To były łaskotki
Pozdrowienia dla wesołego pociągu z Warszawki - Justi (bez B), Dagmary, Siostry, Arka, Wujcia, Burego i Podarka.
Dzięki dla Slawoja za wyrozumiałość.
W tym roku znalazła sie ekipa, która sforsowała ogrodzenie i zaciągnęła swoje zadki nad jezioro
Ukłony dla DarkówEB, Sezamka i Klosa
Magyk, Art - było nudniej niż rok temu ale dzięki!!! Dobra robota.
Zythum - Legia Pany!
Aśka i Maciek przez Was wylądowałem w tej beznadziei
Dzięki wszystkim innym Nudziarzom!
Dobrze się czyta te Wasze drętwe wypociny Cieszę się, że było nudno. Widzę, że ominęły mnie same nieciekawe zdarzenia
Jeśli chcesz już zupełnie się załamać, dowiedz się, że piję właśnie nalane tydzień temu do plastiku czekoladowe i jedyne, czego mu brakuje, to piana. A stało rzeczony tydzień, wypełniając butelkę w 1/3.
Jeśli chcesz już zupełnie się załamać, dowiedz się, że piję właśnie nalane tydzień temu do plastiku czekoladowe i jedyne, czego mu brakuje, to piana. A stało rzeczony tydzień, wypełniając butelkę w 1/3.
Hm, jak się tak zastanowić, to chyba podejrzane
Kurczak. Moje czekoladowe stoi w piwnicy... Wypełnia butlę w ok 2/3... Hm...
Cyba wieczorem pójdzie... Jak przeżyję to coś napiszę...
Nie wypłaci się do końca życia..., a ja tam nie wiem, ile wypiłem, pewno ponadprzeciętnie, Jedno co, to nie wiem czemu pierwszego dnia nie podpięliśmy jasnego...
W związku z refleksem szachisty dziękuję za zlot dopiero dzisiaj. Wszystkim i każdemu z osobna
Do następnego
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment