Pomogę jak trzeba. Organizowałem Zlot Winiarzy w naszym hotelu i zamiast prognozowanych 30 osób przyszło o kilka więcej, więc jak tutaj jest taka sama tendencja to nie widzę problemu.
2008.09.12-14 - VII Wielki Zlot Forumowiczów [Zawiercie!] - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziPytanie tylko czy data 12-14.09. jest datą ostateczną, bo może się okazać że mają jakąś imprezę i Morsko nam odpadnie.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
UWAGA! ALARM ODWOŁANY - niniejszym temat zmiany terminu uważam za zakończony. zmian nie będzie. oczywiście dyskutować można dalej do woli
Pierwotnie zakładaliśmy, że nasz doroczny Zlot odbędzie się zwyczajowo w drugi
weekend września - tj. 2008.09.12-14. Ponieważ jednak już jest znany termin
Chmielaków (12-14 września) jak i giełdy w Grodzisku (30 sierpnia) - pomyśleliśmy,
że dobrze będzie jednak zmienić twarde stanowisko i zagospodarować niewykorzystany
tym razem termin - 5,6,7 września. Zasięgnęliśmy języka tu i ówdzie i sprzeciwów jak na razie nie było. Zatem wpuszczam informację w ogólny obieg i czekam na komentarze
Rozumiem partykularne interesy (ustawienie urlopu) - nie rozumiem braku poparcia dla poukładania terminarza imprezowego.
Nasza propozycja wzięła się stąd:
1) żeby poukładać plan piwnych imprez tak, by organizatorzy tych trzech imprez (Grodzisk, nasz Zlot, Chmielaki) nie wchodzili sobie w paradę, a potencjalni uczestnicy tych imprez mieli wybór. W tym roku tak się złożyło, że powstało okienko w pierwszy weekend wrześniowy i uznaliśmy to za dobry znak aby to wykorzystać i zaproponować zmianę. Sprawdzałem kiedy odbywały się Chmielaki wcześniej - i był to od początku ów drugi weekend września (w czasie pierwszego Zlotu nie przyszło mi to na myśl a i środowisko raczej jeszcze za bardzo nie myślało o współpracy przy wspólnym ustalaniu terminów). Co nas to obchodzi że są i inne imprezy? Niektórych to nie obchodzi. Co ja mogę na to poradzić, każdy ma widać inne podejście.
2) żeby było cieplej na zlocie: w pierwszy weekend może być cieplej. a nikt nie lubi jak jest chłodno w stopy.
3) żeby wprowadzić nieco zamętu
4) ponadto: dzisiaj dotarła do mnie wieść że i Koźlaki Bielkowskie mają odbyć się w drygi weekend, co mnie dodatkowo zdołowało, bo uznałem to za dolewanie oliwy do ognia w momencie tej dyskusji. Choć nie wiem na ile ta wiadomość jest ostateczna.
5) w sumie jest dopiero luty i Zlot jest za 7 miesięcy i uznałem że jeszcze można o tym porozmawiać.
6) będzie dodatkowa możliwość wyszalenia się w ankiecie nieanonimowej
UWAGA! ALARM ODWOŁANY - niniejszym temat zmiany terminu uważam za zakończony. zmian nie będzie. oczywiście dyskutować można dalej do woli
ZAPRASZAM do dyskusji o propozycji zmiany terminu do osobnego wątku:
VII Wielki Zlot Forumowiczów - DYSKUSJA O ZMIANIE TERMINU na 2008.09.05-07Last edited by ART; 2008-02-11, 19:38.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
w weekend wizja lokalna- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
sprawdzamy w weekend kwietniowy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziw weekend wizja lokalna- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Wizja jest pozytywna, szykować kasiorę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziWizja jest pozytywna, szykować kasiorę- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
Dzień dobry panu.
Comment
-
-
Obejrzeliśmy ośrodek o nazwie "Zajazd Leśny" w Siewierzu do którego jest stosunkowo dobry transport komunikacją miejską z Dąbrowy Górniczej jak i Zawiercia gdzie znajdują się stacje PKP. Miejsca w ośrodku sporo, domki letniskowe 4-5os. typu brda. Jeszcze czekam na ofertę cenową z ośrodka.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
żeby nie było że olaliśmy przedstawione propozycje - jedna wypadła ze względu na termin a druga z przedstawionych to niezbyt dużo miejsc noclegowych oferowała a i trochę gorzej z transportem by tam było.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziObejrzeliśmy ośrodek o nazwie "Zajazd Leśny" w Siewierzu do którego jest stosunkowo dobry transport komunikacją miejską z Dąbrowy Górniczej jak i Zawiercia gdzie znajdują się stacje PKP. Miejsca w ośrodku sporo, domki letniskowe 4-5os. typu brda. Jeszcze czekam na ofertę cenową z ośrodka.
Bez względu na to czy będziemy w tym czy w innym ośrodku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziA czy można już się wklepać na listę do pokoju 2 -osobowego ?
Bez względu na to czy będziemy w tym czy w innym ośrodku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi... szykować kasiorę- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
Dzień dobry panu.
Comment
-
Comment