Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP
Wyświetlenie odpowiedzi
2008.09.12-14 - VII Wielki Zlot Forumowiczów [Zawiercie!] - ploty
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Strona internetowa dla ciekawskich http://www.zajazdlesny.pl/Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Wygląda całkiem nieźle:
PS - Maggyk znowu szybszaLast edited by Pendragon; 2008-04-14, 20:30.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
A mi się spodobała nowa jednostka pomiaru drewna: metr przestrzenny
A ośrodek FAJNYŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziA gdzie masz napisane coś o pokojach? Są DOMKI 5-6 osób.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziStrona internetowa dla ciekawskich http://www.zajazdlesny.pl/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziEh, wiem- pośpieszyłam się . Jak już przewertowałam ich stronkę w każdą jedną stronę i zobaczyłam, że pokoiku nie będzie, było za późno na edycję posta.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedziA mi się spodobała nowa jednostka pomiaru drewna: metr przestrzenny
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziWystarczyło przeczytać post Maggyka, który zacytowałaś
Basik możecie dostać wersalkę w domkuLast edited by Maggyk; 2008-04-15, 08:14.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Żeby nie było, że zapomnimy - Naczelniku kochany ładne słoneczko proszę na weekend zlotowy. Przez całe dnie i noce, zero wiatru. Dzięki.Last edited by Maggyk; 2008-04-15, 08:21.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Bardzo fajny ośrodek, w czasach "pierwszej młodości" - byłem tam wiele razy
- typowe brdy - jednak dużo lepsze, niż te nad jeziorem w Żywcu w zeszłym roku
a najważniejsze - to może na ten zjazd się w końcu wybiorę - przyjadę na rowerze
tylko do Zawiercia to tak za blisko nie ma!NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
18 km, czyli identycznie jak z Trzcianki do Czarnkowa.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziTo był post Arta - wypraszam sobie
Co do odległości od Zawiercia - przecież na piechotę nikt do Stacha nie będzie kazał chodzić
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziWystarczyło przeczytać post Maggyka, który zacytowałaś
I nie piszcie że nadzieja jest matką .. a morze jest szerokie i głębokie
Odnośnie propozycji Maggyka dotyczącej kanapy, to piszemy się przynajmniej na kanapę w domku o podwyższonym standardzie, a co !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedzi
Odnośnie propozycji Maggyka dotyczącej kanapy, to piszemy się przynajmniej na kanapę w domku o podwyższonym standardzie, a co !
Comment
-
Comment