Informacje o zapisach i tym jakie domki będą do dyspozycji podamy w stosownym czasie. W chwili obecnej żadnych zapisów nie przyjmujemy.
2008.09.12-14 - VII Wielki Zlot Forumowiczów [Zawiercie!] - ploty
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziŻeby nie było, że zapomnimy - Naczelniku kochany ładne słoneczko proszę na weekend zlotowy. Przez całe dnie i noce, zero wiatru. Dzięki.
Comment
-
-
Ja, żejako mam do Stacha rzut grana... to jest beretem, pozwolę się wypowiedzieć.
Zajazd Leśny - do tej pory ja i Redyna znamy go tylko z organizacji imprez zakładowych (grille etc.) ale generalnie są o nim dobre opinie. Minus - do siewierskiego rynku jest kawałek.
Morsko jest bardzo głeboko schowane w lesie, do Zawiercia z niego spory kawałek, najbliższa komunikacja jest z Włodowic (parę kilometrów szosą z płyt przez las), poza tym to dośc drogi biznes (np. piwko w ośrodku dwa lata temu kosztowało 6 zł.)
Poraj - daleeeeeko, za Myszkowem i Żarkami.
Kto się nie zmieści - proponuję popytać w Ogrodzieńcu - 7 km od Stacha, hotel Boner + sporo kwater prywatnych (agroturystykopodobne), niezły dojazd, no i zamek za oknem."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
pod samym ośrodkiem jest przystanek komunikacji podmiejskiej- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziNaczelniku kochany ładne słoneczko proszę na weekend zlotowy. Przez całe dnie i noce, zero wiatru. Dzięki.
Żeby nie było, że zapomniałem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belfer102 Wyświetlenie odpowiedziGeograficznie i piwnie jest o'k .
Czy ja nowy mogę też do Was dołączyć ?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziMożesz, wystarczy jak zgłosisz akces, gdy będą zapisy na zlot- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belfer102 Wyświetlenie odpowiedziJeżeli ktoś nie będzie zarejetrowany w browarze.biz , czy też mogę tę osobę zgłosić na Zlot ?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziDo tej pory kazdy mógł wziąć ze sobą osobę niezarejestrowaną na stronie browar.biz pod warunkiem odpowiedzialności za tę osobę. Karą może być dożywotni nakaz spożywania napojów piwopodobnych.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzipod samym ośrodkiem jest przystanek komunikacji podmiejskiej
Domyślam się, że przystankiem najbliżej naszego noclegu jest ten o nazwie "Siewierz Camping". Można tam dojechać dwoma liniami - 265 z Będzina oraz linia PKS Zawiercie - Tarnowskie Góry.
Poza tym do miasta można dojechać liniami:
2 - z Myszkowa
719 - z Zawiercia
637 - z Będzina i Dąbrowy Górniczej
a dalej na piechotę lub skorzystać z lini 269 lub PKS.
A jak dojechać np. z Katowic do Będzina czy Dąbrowy, to już sobie musicie sami poszukać.
Rozkłady są tutaj: http://www.kzkgop.com.pl/rozklady/
Uwaga, jeśli chodzi o linię 269 pod sam ośrodek, to trzeba zwrócić uwagę na rozkład - tylko kursy oznaczone literą P tam jadą, reszta do centrum Siewierzy (-a?)Last edited by Pendragon; 2008-04-16, 21:03.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi, reszta do centrum Siewierzy (-a?)Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Ok, chociaż wydawało mi się, że to "ta" Siewierz niczym Ostrów Mazowiecka, a nie Wielkopolski
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76 Wyświetlenie odpowiedziprzyjadę na rowerze
tylko do Zawiercia to tak za blisko nie ma!"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76 Wyświetlenie odpowiedziBardzo fajny ośrodek, w czasach "pierwszej młodości" - byłem tam wiele razy
- typowe brdy - jednak dużo lepsze, niż te nad jeziorem w Żywcu w zeszłym roku
a najważniejsze - to może na ten zjazd się w końcu wybiorę - przyjadę na rowerze
tylko do Zawiercia to tak za blisko nie ma!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
w jedną ze stron było z górki- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment