Czy ktoś moze dać mojej żonie słowo honoru że TYM RAZEM domki mają sprawne ogrzewanie?
2008.09.12-14 - VII Wielki Zlot Forumowiczów [Zawiercie!] - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś moze dać mojej żonie słowo honoru że TYM RAZEM domki mają sprawne ogrzewanie?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi(...) ujścić (...)Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Last edited by Maggyk; 2008-05-15, 08:13.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMiejsce noclegowe wydaje się bardzo atrakcyjne, ale widzę jeden minus - dojazd. Jakoś tam trzeba dojechać - mam na myśli dojazd PKPowo-PKSowy. Jest coprawda kilkanaście kursów PKSu z Zawiercia, ale postulowałbym miejsce bliższe kolei. Akurat blisko przebiega linia CMK, ale chyab nikt nie bedzie zatrzymywał ekspresu Warszawa - Katowice w polu?
)
nastepnym razem dowiedz sie zanim o czyms piszesz
Comment
-
-
och, DXM, po co ten twardy kurs. Przecież Pendragon nie pisał o przystanku w Zawierciu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Ponieważ do końca czerwca musimy uiścić zaliczkę za noclegi - pierwsza rata zaliczki na Zlot - 70 PLN - jest płatna do 10 czerwca.
(...)
Muszę przyznać, że jest to mało życiowy termin. Wiele osób otzrymuje pensje właśnie 10-tego każdego miesiąca. Proponuję przesunąć termin wpłat do 15 czerwca.
Comment
-
-
Pierwszy post na forum a już napastliwy.
Jak jesteś taki zasadniczy to powinieneś wcześniej zapoznać się ze zwyczajami panującymi na tym forum.
A my np. wymagamy używania języka polskiego nawet dysleniom nie darujemy.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
jak będzie obsuwa maks kilku dni to nikogo nie oskalpuję. Nie podaję terminu późniejszego bo niektórzy zwykle zwlekają z wpłatami do ostatnich chwil albo po prostu lubią się spóźniać- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Doszły mnie słuchy, ze na zlot chą pojechać jedynie 53 osoby, bo od tylu wpłynęły zaliczki. Jedynie kolega abernacka zgłaszał opóźnienie we wpłacie*, nikt więcej nie pisał do nas w tej sprawie. No ale co mi tam - będzie kameralnie.
*wiem Marcinie, że nie możecie niestety być.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment