Na stronie jest podana informacja, że jest bus kursujący między dworcem PKP a ośrodkiem wczasowym.
2008.09.12-14 - VII Wielki Zlot Forumowiczów [Zawiercie!] - ploty
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy Wyświetlenie odpowiedzijeżeli zapadanie decyzja, że wybieramy http://www.put-vena.pl/poraj.html podejmuje się rozmów w celu organizacji miejsc noclegowychŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
No to wszystko jasne:
1. pirackamuza
noclegi - pt-sob | sob-nd
wielkość pokoju - 2
grochówa w piątek - NIE
posiłek typu polski obiad w sobotę - TAK
koszulka - TAK (XL)
zniżka PKP - TAK
czy rozważasz zostać na dłużej - ?
2. pirackamuzykantka
noclegi - pt-sob | sob-nd
wielkość pokoju - 2
grochówa w piątek - NIE
posiłek typu polski obiad w sobotę - TAK
koszulka - TAK (M)
zniżka PKP - TAK
czy rozważasz zostać na dłużej - ?
Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziNa stronie jest podana informacja, że jest bus kursujący między dworcem PKP a ośrodkiem wczasowym.
jak już to w sezonie letnim i dla zorganizowanych grup
do końca przyszłego tygodnia postaram się dowiedzieć u źródła"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMiejsce noclegowe wydaje się bardzo atrakcyjne, ale widzę jeden minus - dojazd. Jakoś tam trzeba dojechać - mam na myśli dojazd PKPowo-PKSowy. Jest coprawda kilkanaście kursów PKSu z Zawiercia, ale postulowałbym miejsce bliższe kolei. Akurat blisko przebiega linia CMK, ale chyba nikt nie bedzie zatrzymywał ekspresu Warszawa - Katowice w polu?
(..)
Comment
-
-
No ale Wy chyba nie chcecie już decydować gdzie będzie nocleg za rok?
W sumie to jeśli z tego Poraja nie ma dogodnego dojazdu do ośrodka, to odpada jego argument bliskości kolei. Pozstałe 2 osrodki mają przewagę standardu oraz wartości przyrodniczo-krajoznawczych.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Gdyby nie to, że w ośrodku są chyba tylko miejsca na namiot/przyczepę, to zaproponowałbym ten osrodek położony mniej więcej w połowie drogi między Zawierciem a Podlesicami - ze względu na nazwę
Zwróćcie uwagę na cennik, na moim monitorze (rozdzielczości) widnieje tam opłata 15 zł za.... wypożyczenie osobyLast edited by Pendragon; 2007-09-29, 19:34.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Nie no to był tylko taki żart ze wzgledu na nazwę ośrodka!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNie no to był tylko taki żart ze wzgledu na nazwę ośrodka!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo ale Wy chyba nie chcecie już decydować gdzie będzie nocleg za rok? ...
Zwiedzanie browaru ( bardzo atrakcyjna część Zlotu) to tylko kilka godzin.
Cały pozostały czas spędzimy właśnie na terenie ośrodka.
Z dotychczasowych doświadczeń wiemy jak ważna jest życzliwość kierownictwa i personelu.
Uczestnicy spotkania około giełdowego w Żywcu wiedzą o co chodzi,
my się nie daliśmy - fajnie było.
Ale niepotrzebne przepychanki zostaną w naszej pamięci.
Ośrodek stracił potencjalnych Klientów, nikt z uczestników z pewnością tam nie wróci.
PS.
Pewnie trochę nie na temat.Last edited by kangurpl; 2007-09-30, 14:22.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
W Poraju kursuje busik.. zwykle do Choronia, ale można z panem kierowcą ustalić kursy do ośrodka w godzinach odpowiadających zlotowiczom.. (mając na miejscu "mały biznes" mogę obgadać problem transportu).fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pozostaje tylko transport z dworca w Zawierciu do Stacha i z powrotem, ale wydaje mi się, że też nie jest to jakiś problem: można wynająć autobus w Zwierciu.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
OŚRODEK WYPOCZYNKOWO-SZKOLENIOWY "HUTNICZA RADOŚĆ"
Pokoje 2, 3 i 4 osobowe mieszczące się w (jak sie nie mylę) 3 pawilonach. W każdym pokoju łazienka.
Cena średnio 40 zł od osoby.
Jedyny problem to wolny termin. Dość często w ośrodku organizowane są wesela. na dzień dzisiejszy wolny termin, 13
Wyżywienie nie jest obowiązkowe, ale nie można zamówić na miejscu, nie ma restauracji.
OŚRODEK SPORTÓW WODNYCH I REKREACJI
12 domków 6 osobowych. W każdym domku 2 pokoje plus wspólna łazienka.
Cena 75 zł za pokój.
Z rezerwacją nie powinno być problemu.
Na terenie ośrodka jest jeszcze murowana willa na 10 os. Pokój 2 os. 70 zł, 3 os. 80 zł.
Brak wyżywienia na miejscu. Trzeba dojść do "Hutniczej Radości", a to daleko. Jeżeli będzie wesele to wyżywienie odpada całkowicie.
PS
myślę że da sie urwać po 5 zł od głowy za nocleg, wiem ze nie dużo, ale zawsze coś"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment